Libnet.ro
UNICEF

19:30

Melania Trump, cea mai hartuita persoana din lume pe internet. Dezvaluirile Primei Doamne de la Casa Alba

Antena3 Antena3,
Melania Trump, cea mai hartuita persoana din lume pe internet. Dezvaluirile Primei Doamne de la Casa Alba

Melania Trump, sotia presedintelui SUA Donald Trump, a declarat ca se considera cea mai hartuita persoana din lume, in mediul online, judecand dupa ce vorbesc oamenii despre mine. Aceasta a. continuă pe Antena3

Jurgen Klopp, extrem de suparat de existenta Ligii Natiunii: E cea mai inutila competitie din lume, un nonsens. Nimeni nu se gandeste la fotbalisti

Intreruperea competitiilor interne pentru meciurile echipelor nationale din Liga Natiunilor, cea mai noua competitie infiintata de UEFA, Liga Natiunilor, provoaca mare suparare in randul antrenorilor.

Cum este o calatorie in cel mai lung zbor din lume si cat te tine la bord

Zburatul cu avionul este o activitate obositoare, insa cel mai lung zbor din lume a venit cu o metoda prin care vrea sa reduca aceasta povara. Cel mai lung zbor din lume va dura 19 ore si.

Cum suna cel mai vechi cantec din lume. A fost scris in urma cu aproape 3.500 de ani - VIDEO

Multi se intreaba care este el mai vechi cantec din lume si cand a fost scris. Pentru a raspunde la aceasta intrebare, va trebui sa ne intoarcem in timp cu 3. 500 de ani si sa mergem in Asia, pe taramul.

Cea mai buna schioare din toate timpurile se retrage la finalul sezonului

Americanca Lindsey Vonn, considerata cea mai buna schioare din toate timpurile, a anuntat ca se va retrage la finalul sezonului 2018/2019, informeaza Reuters. Sportiva detine recordul de victorii in Cupa.

VIDEO INTERVIU Eric Enache, vicecampion european de karting, cea mai mare performanta din motorsportul romnesc / Un sport dur cu bugete de pna la 200 de mii de euro pe an / De ce nu vom avea prea curnd un romn n Formula 1

Alexander Wurz, fostul mare pilot de F1, vine pentru fiul sau cu tirul de logistica la competitii. Noi mergem si ne punem un cort acolo si tot i-am batut. Erik Enache a devenit la doar 9 ani vicecampion european la karting, cea mai buna performanta din motorsportul romanesc din ultimii ani. Mihai Muncean a terminat pe locul 8. Ambii sunt antrenati de pilotul Catalin Tutuian, fost la randul lui vicecampion european de karting si primul roman ajuns in Formula Renault. Despre cum ajungi la karting, ce bugete presupune performanta in acest sport, care sunt copiii marilor piloti de F1 care concureaza cu baietii nostri, care sunt etapele pe care le parcurge un pilot spre varful automobilismului si de ce e mult prea devreme ca sa speram a avea un pilot in Formula 1, in interviul pe care vi-l prezentam azi.

Cea mai mare schioare din istorie se retrage

Cea mai galonata schioare din istorie, americanca Lindsey Vonn si-a anuntat in mod oficial retragerea la finalul sezonului 2018/19, scrie Eurosport. ro. Vonn are nu mai putin de 82 de victorii in Cupa Mondiala.

Unicornul romnesc de 3 miliarde de dolari, UiPath, lucreaza si pentru cea mai mare banca din Romnia

Cea mai mare banca din Romania, Banca Transilvania, va utiliza integrat platformele furnizate de UiPath, o companie de automatizari software infiintata in Romania, evaluata acum la 3 miliarde de dolari, si de startupul romanesc Druid, infiintat anul acesta.

Cel mai lung zbor din lume - S-a ncheiat cu bine prima cursa si avionul a aterizat mai repede cu 35 de minute n SUA

Joi a decolat din Singapore un avion Airbus care stabileste recordul pentru cea mai lunga cursa de linie: 18 ore intre Singapore si Newark, pentru 16. 700 km. Zborul inaugural, cu 175 de persoane la bord a durat mai putin decat era preconizat. Biletele costa de la aproximativ 1. 000 de euro dus-intors daca sunt cumparate cu o luna inainte.

Acesta este cel mai lung zbor din lume. Aproximativ 18 ore petrecute in aer

Avionul care a zburat pe ruta Singapore - New York, cel mai lung traseu aerian comercial din lume, a aterizat vineri pe aeroportul Newark, dupa aproape 18 ore petrecute in aer, acesta fiind primul zbor ce marcheaza re.

Pretul laptelui din Romania, cea mai mare crestere din Uniunea Europeana

Pretul laptelui crud de la fabricile din Romania a crescut cu 8%, in august, fata de aceeasi perioada din 2017. Aceasta este cea mai mare majorare din Uniunea Europeana, potrivit datelor Comisiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )