Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pretul laptelui din Romania, cea mai mare crestere din Uniunea Europeana

B1 B1,
Pretul laptelui din Romania, cea mai mare crestere din Uniunea Europeana

Pretul laptelui crud de la fabricile din Romania a crescut cu 8%, in august, fata de aceeasi perioada din 2017. Aceasta este cea mai mare majorare din Uniunea Europeana, potrivit datelor Comisiei. continuă pe B1

Teodorovici: Legea pensiilor intra in sedinta de miercuri a Guvernului. Este cea mai mare provocare a Executivului

Proiectul legii pensiilor, care va fi pe ordinea de zi a sedintei de miercuri a Guvernului, va fi cea mai mare provocare a Executivului, avand in vedere impactul financiar foarte mare, peste limita impusa pentru anul 2019, a declarat, marti seara, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Cea mai mare greseala pe care o fac toate gospodinele cand pun varza la murat!

Cea mai mare greseala pe care o fac toate gospodinele cand pun varza la murat! Iata reteta corecta! Ce trebuie sa stim cand alegem varza? Sa fie bine coapta, indesata, alba si cu foi subtirele.

Cum au ajuns Suceava si Bihor sa aiba cea mai mare prezenta la referendum

Suceava si Bihor se afla printre judetele cu cele mai mari procente de votanti la referendum datorita prezentei unor comunitati semnificative de penticostali si/sau baptisti. Cel putin asa sustin specialistii in teologie, in baza datelor recensamantului din 2011.

VIDEO Explozie, urmata de incendiu, la cea mai mare rafinarie din Canada

O explozie, urmata de incendiu, a avut loc luni dimineata la o rafinarie a companiei Irving Oil din Saint-Jean, provincia Noul Brunswick, din estul Canadei, dar inca nu se stie inca daca exista victime, relateaza AFP.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Vesti teribile pentru proprietarii a trei milioane de masini din Romania. Cat mai pot circula...

Tot mai multe tari vest europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru masinile care merg cu motorina. Comisia Europeana ar putea sesiza Curtea Europeana de Justitie in cazul Romaniei.

Business Report:Radulescu (BNR): Romnia risca sa intre ntr-o criza foarte mare daca dobnzile la care se mprumuta vor creste;n primele 6 luni Romnia a nregistrat a doua cea mai mare scumpire a apartamentelor din UE;Azi se discuta noile norme de limitare a

Ce se va intimpla cu carnea de porc de Craciun. Estimarile Comisiei Europene. Productia mare de carne de porc tine anul acesta pretul la un nivel scazut, chiar daca tot mai multe state europene, dar mai ales Romania, se confrunta cu numeroase focare de pesta porcina africana PPA). Ford va renunta la 20. 000 de locuri de munca. Ce impact va avea asupra angajatilor din fabrica de la Craiova. Producatorul auto american Ford Motor, prezent si in Romania, cu o fabrica la Craiova, si-a anuntat cei 70. 000 de angajati ca, printre planurile de viitor ale companiei se numara.

INTERVIU Gianina Corondan: Am fost un pionier rebel si am simtit cea mai mare umilinta la o coada

Prezentatoare radio si TV, actrita si cantareata, Gianina Corondan 47 de ani) ne-a vorbit despre oamenii care i-au insuflat stilul nonconformist, ne-a povestit ce sarcina a primit la Revolutie, de ce are fobie de cozi si cum a ajuns sa lucreze in televiziune.

Bomba anului la Exatlon Romania: Cea mai frumoasa concurenta a ramas insarcinata in concurs! Anuntul soc facut de Cosmin Cernat...

Poveste incalcita la Exatlon. O concurenta este suspectata ca ar fi insarcinata, cu un alt dintre concurenti. Este vorba de Ana Georgescu, care nu a participat la ultimele jocuri. Prezentatorul Cosmin Cernat a .

Bucurestii, viata mea! Istoria primului zgarie-nori din Romania, Palatul Telefoanelor

In zilele noastre, cea mai inalta cladire din lume se afla in Dubai, undeva in Emiratele Arabe Unite. Ea are o inaltime impresionanta de 830 de metri. Mai aproape de noi in Romania, cea mai inalta.

Ponta, despre cresterea pensiilor:E cea mai ticaloasa minciuna.Daca sunt bani, sa-i dea acum, nu in 2021 dupa ce obliga oamenii sa ii mai voteze o data

Fostul premier Victor Ponta a vorbit joi, intr-o conferinta de presa, despre proiectul de crestere a pensiilor propus de ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, spunand ca este cea mai ticaloasa minciuna si un gest foarte cinic. Acesta a explicat ca daca nu exista bani pentru maririle pensiilor acum, nu vor exista nici in 2021 si a declarat ca PSD promite o crestere numai cu conditia unui vot viitor.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )