Libnet.ro
UNICEF

01:05

Melania Trump, cele mai comentate aparitii vestimentare

ADPM ADPM,
Melania Trump, cele mai comentate aparitii vestimentare

Melania Trump este considerata una dintre cele mai versatile Prime Doamne ale Casei Albe. Daca ceva este clar, e faptul ca ea nu alege brand-uri pentru buzunarele tuturor, din contra tinteste spre colectii de lux si tinute personalizate. Iata care au fost cele mai comentate pana acum. continuă pe ADPM

Donald Tusk ii avertizeaza pe liderii UE sa fie pregatiti pentru cele mai pesimiste scenarii din cauza lui Donald Trump

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, i-a avertizat miercuri pe liderii UE sa se pregateasca pentru cele mai pesimiste scenarii din cauza presedintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, remarcand ca dezacordurile care marcheaza relatia transatlantica depasesc cu mult razboiul comercial.

Donald Tusk: UE trebuie sa se pregateasca de cele mai pesimiste scenarii n relatia cu SUA / Un oficial european vorbeste de o noua doctrina americana unde nu sunt prieteni si nici dusmani

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a cerut miercuri UE sa se pregateasca pentru scenariile cele mai pesimiste cu Statele Unite conduse de Donald Trump, cu putin timp inainte de inceperea unui summit european de doua zile la Bruxelles, scrie AFP.

Mii de miliarde de dolari mostenire. Care sunt cele mai mari averi de familie din lume

Cele mai bogate 25 de familii din lume controleaza 1. 100 miliarde de dolari, potrivit datelor compilate in indexul miliardarilor realizat de Bloomberg.

Numarul si durata incidentelor de securitate n retelele telecom au crescut n 2017: Constanta si Vaslui au fost judetele cu cele mai multe incidente / Giurgiu si Covasna, cel mai putin afectate

334 de incidente de securitate cu impact semnificativ asupra retelelor si serviciilor de comunicatii electronice au avut loc anul trecut, in crestere cu 20% fata de 2016, afectand in total peste 10 milioane de conexiuni, a anuntat miercuri arbitrul telecom ANCOM). Durata medie a unui incident a crescut de la 7 ore si 31 minute in 2016, la 8 ore si 49 minute in 2017. Judetele cu cele mai multe incidente au fost Constanta 40 incidente), Vaslui 35 incidente), Timis 32 incidente) si Buzau 31 incidente), si cel mai putin afectate au fost Giurgiu si Covasna, cu 11 incidente.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Bilet la film

Un ardelean cumpara un bilet pentru a intra la film. Dupa cateva secunde se intoarce si mai cumpara unul. Casierita il intreaba: - Daca voiai doua bilete de ce nu ai cerut de prima data? - Eu vreau numai un.

CeLE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Clase

Azi-dimineata m-am trezit ca tipa un politist la mine : - Bai ! Tu cate clase ai ?! - Doua clase . - Bai , dar prost mai esti ! N-ai fost in stare sa faci nici macar patru clase ca mine ! Ha ! Ha ! Ha !.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Varsta

O blonda este intrebata cati ani are: - Asa, o clipa, sa calculez. Cand m-am casatorit aveam 20, iar sotul- 40. Eram de 2 ori mai mica decat el. Asadar, daca el acum are 70, eu am 35.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: La cununie

-Cetatene Bula Popescu,o iei in casatorie pe cetateana Alinuta Gheorghe. - Ba tu esti prost sau te faci?Pai de ce am mai venit pana aici? .

Litoralul romanesc atrage tot mai multi turisti straini. Cele mai cautate statiuni

Tot mai multi turisti straini aleg sa-si petreaca vacanta de vara pe litoralul romanesc. Potrivit touroperatorului Paradis Vacante de Vis, cele mai cautate statiuni sunt Mamaia, Eforie Nord, Venus, Saturn, Jupiter, Cap Aurora, Eforie Sud.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Binoclu

Bula se uita cu binoclu la o pereche care se sarutau. Strula merge acasa si il ve de pe Bula cand sa uita cu binoclu si ii zice: Ce faci mai ? Lasa perechea aia in pace mai bine te uiti si tu la sotia ta! Bula.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )