Libnet.ro
UNICEF

19:15

Melania Trump este acuzata din nou de plagiat. Raspunsul sotiei presedintelui american

Adevărul Adevărul,
Melania Trump este acuzata din nou de plagiat. Raspunsul sotiei presedintelui american

Prima-doamna a Statelor Unite, Melania Trump, a respins ultimele acuzatii de plagiat formulate impotriva esa, apreciind ca sunt lipsite de fundament. Sotia presedintelui american este suspectata ca a copiat o brosura din mandatul lui Barack Obama pentru campania sa de combatere a hartuirii copiilor in mediul online. continuă pe Adevărul

Melania Trump, acuzata din nou de plagiat dupa lansarea unei campanii

Prima Doamna a Statelor Unite, Melania Trump, a fost acuzata de plagiat dupa lansarea unei campanii de securitate online destinata copiilor, potrivit BBC. Asemananarea dintre brosura publicata de Melania.

Melania Trump se confrunta cu noi acuzatii de plagiat. Aceasta ar fi imprumutat textul si grafica unei brosuri (FOTO)

Dupa ce a lansat luni o campanie pentru siguranta online a copiilor, Melania Trump se confrunta cu noi acuzatii de plagiat, brosura semanand cu un material folosit in mandatul Obama. Textul si grafica.

Darius Valcov, consilier al premierului Viorica Dancila, din nou in fata magistratilor

Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, a ajuns miercuri, din nou in fata magistratilor, informeaza Stiripesurse. ro. Valcov este judecat in doua dosare de coruptie. Amintim ca in luna.

Litoralul romanesc si Delta Dunarii - din nou, in atentia touroperatorilor rusi

Litoralul romanesc si Delta Dunarii vor fi, din nou, in atentia touroperatorilor rusi, dupa o absenta de 27 de ani de pe piata, potrivit Corinei Martin, presedintele Federatiei Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania FAPT), citata de Agerpres.

Putin l-a propus din nou pe Medvedev pentru functia de prim ministru

Vladimir Putin, care a depus luni juramantul pentru inca un mandat de sase ani in fruntea Rusiei, l-a propus din nou pe Dmitri Medvedev pentru functia de prim ministru, anunta AFP.

Secesionistii catalani il sustin din nou ca LIDER al regiunii pe Puigdemont

Politicienii secesionisti din Catalonia il sustin din nou pe Carles Puigdemont ca sef al guvernului provincial, in ciuda avertismentelor Madridului, informeaza Reuters, citata deAgerpres. Puigdemont se.

Decizia lui Trump este o greseala

Seful statului francez, Emmanuel Macron, a catalogat, astazi, drept o greseala decizia omologului sau american, Donald Trump, de a scoate tara din acordul in dosarul nuclear iranian, relateaza AFP.

Trump retrage SUA din acordul cu Iran si genereaza o noua criza politica. Cele mai importante reactii

La scurt timp dupa anuntul istoric al presedintelui Donald Trump, prin care a retras Statele Unite din acordul nuclear incheiat in 2015 cu Iranul, au aparut reactii in mediul international, care condamnau decizia liderului de la Casa Alba. Presedintele.

Mekel, Macron si May reactioneaza dur dupa anuntul lui Trump privind retragerea din acordul nuclear. Cei trei lideri anunta ruptura de SUA

Cele trei mari puteri europene - Germania, Franta si Marea Britanie - par la cutite cu SUA, dupa ce presedintele Donald Trump a anuntat retragerea tarii sale din acordul nuclear. Liderii celor trei state.

Greva de avertisment in sistemul sanitar: Angajatii spitalelor, din nou in strada(VIDEO)

Angajatii din sistemul sanitar se afla luni in greva de avertisment. Protestul este programat intre orele 9 si 11, iar in cazul in care sindicalistii nu vor ajunge la un acord cu reprezentantii ministerului, vo.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )