Libnet.ro
UNICEF

06:30

Melania Trump isi anuleaza calatoria alaturi de Trump din cauza tusei persistente

Hotnews Hotnews,
 Melania Trump isi anuleaza calatoria alaturi de Trump din cauza tusei persistente

Prima doamna a Statelor Unite, Melania Trump, a anulat marti, din cauza unei tuse persistente, o calatorie in Pennsylvania, unde Donald Trump urmeaza sa participe la un miting de campanie, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Fetele cu autism sunt mai greu de diagnosticat decat baietii din cauza ca isi mascheaza mai bine comportamentul - Studiu

Fetele cu autism nu sunt diagnosticate din cauza ca isi camufleaza comportamentul intr-un efort de a se integra, spune un studiu al Centrului de Inovare in Sanatate Mintala, relateaza The Guardian. Cercetatorii spun ca este nevoie de o mai buna informare astfel incat fetele cu autism sa aiba parte de sprijinul necesar.

Dan Negru da cu statul roman de pamant din cauza medicilor: Statul finanteaza telenovele

Dan Negru, comentarii aspre la adresa statului roman. Ce spune prezentatorul si de ce vine acum cu critici acide? Totul din cauza medicilor de la noi. Dan Negru, critici aspre catre statul roman din cauza medicilor Celebru pentru longevitatea sa, dar si pentru transparenta cu care isi expune gandurile in online pentru fanii lui, Negru .

DIN CAUZA SECETEI Productiile de porumb si floarea soarelui vor scadea la jumatate in acest an

Productiile de porumb si floarea soarelui vor scadea la jumatate in acest an, fata de anii precedenti, din cauza secetei prelungite, care va continua sa produca efecte devastatoare si asupra productiilor viitoare nu numai in zona vegetala ci si in zootehnie, sustin asociatiile fermierilor.

COMISARUL EUROPEAN VERA JOUROVA: Am lansat procedura de infringement impotriva Maltei si Ciprului din cauza vanzarii pasapoartelor de aur

Comisarul european, Vera Jourova, a anuntat, marti, intr-o postare pe Twitter, ca a decis lansarea procedurii de infringement impotriva Maltei si Ciprului din cauza schemei de vanzare a asa numitelor pasapoarte de aur cetatenilor din afara UE, contra cost, care obtin astfel cetatenia unui stat UE si pot face afaceri pe intre terioriul Uniunii Europene, potrivit g4media.

Ce se intampla in corpul tau din cauza emotiilor negative. Te pui singur in pericol!

Emotiile pozitive pot fi benefice pentru cresterea imunitatii. Inima este primul organ format in organism si ramane pentru toata viata cel mai puternic dintre toate. Aceasta genereaza o energie electromagnetica de 60-1000 de ori mai puternica decat a creierului. Studiile facute de cercetatori arata ca noi avem doua creiere, iar cerebelul din cap asculta de .

Praga: Proteste violente din cauza noilor restrictii. Jandarmii au intervenit in forta

Proteste violente au avut loc in Praga din cauza masurilor de restrictive impuse de Guvern, potrivit ProTv. Protestarii sunt nemultumiti de inchiderea restaurantelor, pub-urilor si de interzicerea.

Productiile agricole vor fi la jumatate din cauza secetei

Mai multe recolte agricole vor scadea la jumatate in anul 2020 fata de anii precedenti, din cauza se.

Transalpina, inchisa intre Ranca si Obarsia Lotrului, din cauza viscolului si a vizibilitatii reduse

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIRS) a anuntat in cursul zilei de duminica faptul ca circulatia pe Transalpina se inchide pentru toate categoriile de autovehicule din cauza.

Adminstratia Trump isi instaleaza oamenii in pozitii-cheie de legatura cu Pentagonul

Administratia Trump si-a numit un nou oficial de legatura la departamentul Apararii, al treilea in ultimul an, ca parte a efortului de a instala persoane loiale in agentii-cheie pentru momentul cand Donald Trump castiga un al doilea mandat, spun fosti oficiali, potrivit Foreign Policy.

Ramnicu Valcea: Un barbat si-a pus capat zilelor dupa ce sotia sa a murit din cauza COVID-19: Nu pot trai fara ea

Un barbat in varsta de 50 de ani din Valcea, Tomsani, si-a pus capat zilelor dupa ce sotia sa a murit in urma infectarii cu noul coronavirus, potrivit adevarul. ro. Tragedia a avut loc vineri, 16.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )