Libnet.ro
UNICEF

18:30

Melania Trump, mesaj de adio de la Casa Alba: Violenta nu este acceptabila. De ce se declara dezamagita

Adevărul Adevărul,
Melania Trump, mesaj de adio de la Casa Alba: Violenta nu este acceptabila. De ce se declara dezamagita

Site-ul Casei Albe a publicat luni un mesaj de adio al Melaniei Trump adresat americanilor, in contextul in care sotia lui Donald Trump se pregateste sa-si incheie rolul de prima-doamna. continuă pe Adevărul

Melania Trump condamna ferm haosul care a avut loc la Capitoliu: Violenta nu este niciodata acceptabila

Prima doamna a SUA, Melania Trump, a condamnat luni violentele care au avut loc la cladirea Capitoliului, provocate de sustinatorii presedintelui in functie, Donald Trump. Ea s-a declarat dezamagita si.

INFOGRAFIE Scenarii care se profileaza pentru ultimele zile ale lui Donald Trump la Casa Alba

Cu zece zile inainte de plecarea de la Casa Alba, Donald Trump este sub focul criticilor pentru violentele produse miercurea trecuta la Capitoliu. Desi este din ce in ce mai izolat, miliardarul newyorkez intentioneaza sa-si duca mandatul pana la capat. Ba mai mult, ar intentiona sa profite de aceasta perioada pentru a-si reinsufleti trupele in perspectiva unei noi candidaturi la presedintie, la alegerile din 2023.

Reporter la Casa Alba, despre situatia lui Trump: Este ignorat de propria administratie. Democratii se pregatesc sa lanseze o procedura istorica

Democratii din Camera Reprezentantilor vor incepe luni procedura privind destituirea presedintelui in exercitiu Donald Trump, a confirmat alesul Ted Lieu, ceea ce va fi premiera istorica pentru Casa Alba.

Melania Trump isi ia ramas bun, pe Twitter. Dezamagita si intristata de violentele de la Capitoliu, ea spune insa ca America s-a construit pe libertatea de exprimare

Prima doamna a Americii, Melania Trump, se declara dezamagita si intristata de asaltul suporterilor presedintelui in exercitiu asupra Capitoliului si face apel la vindecarea societatii, apel pe care adesea l-a facut si presedintele ales Joe Biden. Pe de alta parte, ea ii ia apararea sotului, afirmand ca libertatea de exprimare este unul dintre idealurile pe care s-a fondat America.

Casa Alba a retras nominalizarea lui Chad Wolf la conducerea Departamentului pentru Securitate Interna

Casa Alba a retras nominalizarea lui Chad Wolf la conducerea Departamentului pentru Securitate Interna, care i-a cerut joi presedintelui Donald Trump sa condamne violentele de la Capitoliu.

Vedeta a filmelor pentru adulti, despre ce inseamna pentru industrie instalarea vicepresedintei alese Kamala Harris la Casa Alba: Sunt ingrozita

Vedeta filmelor pentru adulti Cherie DeVille spune ca perspectiva instalarii vicepresedintei alese Kamala Harris la Casa Alba o ingrozeste intrucat un plus de empatie aratat de aceasta comunitatii gay de culoare nu va fi extins asupra dansatoarelor, starurilor porno, stripteuzelor si profesionistelor in masaj erotic, si anume asupra unei industrii blamate de politicieni in general, relateaza Daily Beast care publica articolul acesteia de opinie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )