Libnet.ro
UNICEF

05:15

Reporter la Casa Alba, despre situatia lui Trump: Este ignorat de propria administratie. Democratii se pregatesc sa lanseze o procedura istorica

Adevărul Adevărul,
Reporter la Casa Alba, despre situatia lui Trump: Este ignorat de propria administratie. Democratii se pregatesc sa lanseze o procedura istorica

Democratii din Camera Reprezentantilor vor incepe luni procedura privind destituirea presedintelui in exercitiu Donald Trump, a confirmat alesul Ted Lieu, ceea ce va fi premiera istorica pentru Casa Alba. continuă pe Adevărul

Demisii la Casa Alba dupa violentele de la Capitoliu: Trump e abandonat de consilieri

Adjunctul consilierului prezidential pe probleme de securitate nationala, Matt Pottinger, a demisionat miercuri ca urmare a asaltului suporterilor lui Trump asupra Capitoliului. Demisia a fost confirmata de surse politice pentru CNN.

Casa Alba a retras nominalizarea lui Chad Wolf la conducerea Departamentului pentru Securitate Interna

Casa Alba a retras nominalizarea lui Chad Wolf la conducerea Departamentului pentru Securitate Interna, care i-a cerut joi presedintelui Donald Trump sa condamne violentele de la Capitoliu.

Vedeta a filmelor pentru adulti, despre ce inseamna pentru industrie instalarea vicepresedintei alese Kamala Harris la Casa Alba: Sunt ingrozita

Vedeta filmelor pentru adulti Cherie DeVille spune ca perspectiva instalarii vicepresedintei alese Kamala Harris la Casa Alba o ingrozeste intrucat un plus de empatie aratat de aceasta comunitatii gay de culoare nu va fi extins asupra dansatoarelor, starurilor porno, stripteuzelor si profesionistelor in masaj erotic, si anume asupra unei industrii blamate de politicieni in general, relateaza Daily Beast care publica articolul acesteia de opinie.

Starea de urgenta a fost prelungita cu 15 zile in Washington DC, pana dupa ziua instalarii lui Joe Biden la Casa Alba

Starea de urgenta a fost prelungita cu 15 zile in Washington DC, pana dupa ziua instalarii presedintelui ales Joe Biden la Casa Alba, conform deciziei primarului, transmite BBC.

Starea de urgenta prelungita cu 15 zile in Washington, pana dupa ziua instalarii lui Biden la Casa Alba

Starea de urgenta a fost prelungita cu 15 zile in Washington, pana dupa ziua instalarii lui Joe Biden la Casa Alba, conform deciziei primarului, conform BBC.

Starea de urgenta prelungita cu 15 zile in Washington, pana dupa ziua instalarii lui Biden la Casa Alba

Starea de urgenta a fost prelungita cu 15 zile in Washington, pana dupa ziua instalarii lui Joe Biden la Casa Alba, conform deciziei primarului, relateaza BBC, potrivit news. ro. Numeroase persoane au venit in Districtul Columbia inarmate si cu scopul de a se implica in violente si in acte de distrugere si s-au si implicat in astfel de actiuni. Au folosit substabte chimice iritante, caramizi, sticle si arme, a declarat primarul Muriel Bowser.

VIDEO Arnold Schwarzenegger: Miercuri a fost Ziua de cristal chiar aici, in SUA Trump este un lider ratat. in curand el va fi la fel de irelevant ca un tweet vechi

Arnold Schwarzenegger afirma, intr-o inregistrare postata pe canalul sau de Youtube, ca presedintele american in exercitiu Donald Trump este un lider ratat si in curand va fi la fel de irelevant ca un tweet vechi, relateaza News. ro. Actorul si politicianul in varsta de 73 de ani a facut o comparatie intre violentele de miercuri de la Capitoliu si Noaptea de cristal si a povestit o amintire dureroasa din copilaria sa in Europa.

Val de demisii la Casa Alba dupa protestele din Washington care au socat SUA

In urma evenimentelor dramatice petrecute cu o zi in urma in SUA, cand cateva mii de manifestanti pro-Trump au incercuit si atacat cladirea Capitolului, fortand intrarea, mai multi membri ai echipei.

Doua bombe artizanale si un pachet suspect, descoperite la Capitoliu. Stare de urgenta a fost prelungita pana dupa ziua instalarii lui Biden la Casa Alba

Doua bombe artizanale cu teava au fost gasite la sediul Comitetului National Republican din Capitoliu, dupa cecladirea a fost atacata de sustinatorii lui Trump. Un alt pachet suspect a fost.

Alexandru Nazare, prima discutie cu vice-presedintele Comisiei Europene despre situatia noastra bugetara

Ministrul Finantelor, Alexandru Nazare, a avut astazi o prima discutie cu vice-presedintele Comisiei Europene, Valdis Dombrovskis, principalele teme abordate fiind legate de situatia bugetara a Romaniei, precum si de prioritatile strategice avute in vedere de catre guvern pentru relansarea economica in perioada urmatoare, a transmis un comunicat de presa trimis redactiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )