Libnet.ro
UNICEF

07:30

Melescanu il contrazice pe consulul din Madagascar: Sesizarea acestuia a fost pe mandatul de arestare, nu pe procedura de extradare / Am notificat autoritatile din Madagascar inca de anul trecut legat de Mazare

Hotnews Hotnews,
 Melescanu il contrazice pe consulul din Madagascar: Sesizarea acestuia a fost pe mandatul de arestare, nu pe procedura de extradare / Am notificat autoritatile din Madagascar inca de anul trecut legat de Mazare

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, sustine ca sesizarea consulului onorific al Madagascarului se referea la mandatul de arestare, si nu la procedura de extradare a lui Radu Mazare, iar discutia pe care o invoca oficialul este anterioara condamnarii fostului primar al Constantei. MAE roman stia ca Madagascarul este gata sa-l extradeze pe Radu Mazare, dar nu a raspuns nici solicitarii oficiale privind eliberarea unei copii dupa mandatul international de arestare pentru a-l extrada, a declarat la RFI, Serge Rameau, consul general onorific al Madagscarului la Bucuresti. continuă pe Hotnews

Vesti proaste pentru Radu Mazare: anuntul despre extradare facut de consulul onorific din Madagascar

Radu Mazare a fost arestat, miercuri, in Madagascar si va sta in custodia politistilor timp de sase zile. intre timp, de la Bucuresti se fac demersuri pentru a se obtine extradarea lui. Ministrul interimar al Justitiei spunea ca demersurile privind extradarea lui Radu Mazare vor incepe curand, dupa ce toate formalitatile vor fi facute. Aducerea [] .

Cand a depus Radu Mazare cerere de azil politic si care a fost decizia autoritatilor din Madagascar

Radu Mazare a fost prins miercuri, 8 mai, in Madagascar si arestat pentru sase zile. El ceruse, insa, azil politic in aceasta tara. Radu Mazare a fost arestat, miercuri, in Madagascar si se afla in custodia autoritatilor de acolo. Oficialii de la Bucuresti cauta acum sa demareze procedurile necesare pentru aducerea acestuia in tara, el [] .

Iubita lui Radu Mazare, dusa la o sectie de politie din Madagascar

Femeia care era cu Radu Mazare in momentul in care fostul primar a fost prins, care este si iubita acestuia, a fost condusa la sectie de politistii din Madagascar, pentru clarificari, intrucat insotea un urmarit international, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Cat timp va sta in arest Radu Mazare: autoritatile din Madagascar au facut anuntul oficial

Politia Romana a venit cu precizari dupa ce Radu Mazare, fostul primar al Constantei, a fost retinut in Madagascar. Politia Romana anunta ca fostul edil se afla in custodia autoritatilor din Madagascar si ca a fost arestat pentru sase zile. Capturarea sa a fost posibila gratie colaborarii intre cele doua tari prin Centrul de Cooperare [] .

Ce le-a declarat iubita lui Radu Mazare politistilor din Madagascar. Cu ce se ocupa in exil

Iubita lui Radu Mazare a fost audiata de politistii din Madagascar, care au chemat-o sa dea detalii despre afacerile fostului primar. Ancheta in cazul afacerilor lui Radu Mazare a inceput imediat dupa arestarea lui. El a fost prins de autoritatile din Madagascar si pus in spatele gratiilor pentru o perioada de sase zile. in tot [] .

Cat costa o vacanta in hotelul lui Radu Mazare din Madagascar

Plaja, kitesurf, caiac,stand-up paddle board si observarea balenelor. Acestea sunt doar cateva dintre activitatile outdoor pe care le propune resortul Mantasaly din Madagascar, patronat de Radu.

Consulul onorific din Madagascar: Extradarea lui Radu Mazare se face usor daca Romania actioneaza

Consulul onorific al Madagascarului in Romania, Serge Rameau, a declarat, intr-un interviu pentru Europa Libera, ca extradarea lui Radu Mazare in Romania poate fi rezolvata usor, daca autoritatile de la.

Cum poate fi extradat Radu Mazare din Madagascar

Politia Romana a anuntat, miercuri, ca Radu Mazare a fost capturat in Madagascar, stat in care se afla de peste un an. Fostul edil a fost arestat pentru sasezile in baza mandatului international de.

Dorel loveste din nou! Cum au fost filmati mai multi muncitori in plina strada. VIDEO

Va mai amintiti reclamele la alcool cu Dorel, in care se scotea in evidenta destoinicia, dar in acelasi timp si superficialitatea muncitorilor de pe santier? Internetul s-a umplut de filmari cu Dorel de atunci si pana acum, de la cei care au adormit la locul de munca, pana la cei care au intrat in post [] .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )