Libnet.ro
UNICEF

14:45

Consulul onorific din Madagascar: Extradarea lui Radu Mazare se face usor daca Romania actioneaza

Antena3 Antena3,
Consulul onorific din Madagascar: Extradarea lui Radu Mazare se face usor daca Romania actioneaza

Consulul onorific al Madagascarului in Romania, Serge Rameau, a declarat, intr-un interviu pentru Europa Libera, ca extradarea lui Radu Mazare in Romania poate fi rezolvata usor, daca autoritatile de la. continuă pe Antena3

Vesti proaste pentru Radu Mazare: anuntul despre extradare facut de consulul onorific din Madagascar

Radu Mazare a fost arestat, miercuri, in Madagascar si va sta in custodia politistilor timp de sase zile. intre timp, de la Bucuresti se fac demersuri pentru a se obtine extradarea lui. Ministrul interimar al Justitiei spunea ca demersurile privind extradarea lui Radu Mazare vor incepe curand, dupa ce toate formalitatile vor fi facute. Aducerea [] .

incep demersurile pentru extradarea lui Radu Mazare

Ministerul Justitiei incepe demersurile pentru extradarea lui Radu Mazare, retinut de autoritatile din Madagascar. Institutia asteapta un raspuns de la judecatorii Curtii de Apel Bucuresti. Acestia.

Ministerul Justitiei ar fi primit actele cu privire la extradarea lui Radu Mazare - SURSE

Update: Ministerul Justitiei ar fi primit actele cu privire la extradarea lui Radu Mazare, potrivit unor surse. Cei de la IGPR au sesizat Curtea de Apel Bucuresti. Curtea de Apel Bucuresti trebuie.

Ministerul Justitiei a primit actele cu privire la extradarea lui Radu Mazare

Update: Ministerul Justitiei ar fi primit actele cu privire la extradarea lui Radu Mazare, potrivit unor surse. Cei de la IGPR au sesizat Curtea de Apel Bucuresti. Curtea de Apel Bucuresti trebuie.

Ana Birchall, despre extradarea lui Radu Mazare: Asteptam documentele de la instanta de judecata / Curtea de Apel Bucuresti analizeaza daca sunt intrunite conditiile extradarii (surse)

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a declarat, miercuri seara, ca institutia pe care o conduce poate demara procedura de extradare a lui Radu Mazare din Madagascar doar dupa ce instanta competenta va dispune o asemenea decizie si va remite documentele.

Ce spune ministrul interimar al Justitiei despre extradarea lui Radu Mazare

Radu Mazare a fost arestat in Madagascar si va sta in spatele gratiilor in urmatoarele 6 zile. Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a declarat ca procedura de extradare poate fi declansata doar dupa ce instanta competenta va dispune aceasta masura si va remite documentele catre institutie. Ministerul Justitiei a primit astazi miercuri -n. r. ), la [] .

Romania a deschis consulat onorific in Madagascar. Dupa cateva luni, Radu Mazare a fost retinut

In luna martie, Romania a deschis consulat onorific in Madagascar. De acuma incepe cosmarul lui Radu Mazare, au spus localnicii.

Consulul onorific al Madagascarului in Romania: Daca autoritatile romane vor cu adevarat sa negocieze extradarea lui Radu Mazare, se va gasi usor solutia legala

Consulul onorific al Madagascarului in Romania, Serge Rameau, a declarat, intr-un interviu pentru Europa Libera, ca daca autoritatile romane isi doresc, problema extradarii fostului primar al Constantei,.

Consulul onorific al Madagascarului: Daca Romania face pasi concreti pentru extradare, sunt convins ca vom gasi usor solutia legala

Consulul onorific al Madagascarului in Romania, Serge Rameau, a declarat, intr-un interviu pentru Europa Libera, ca extradarea lui Radu Mazare in Romania poate fi rezolvata usor, daca autoritatile de la Bucuresti vor dori acest lucru, pentru ca in tara sa noul presedinte este ferm impotriva coruptiei.

Cat costa o vacanta in hotelul lui Radu Mazare din Madagascar

Plaja, kitesurf, caiac,stand-up paddle board si observarea balenelor. Acestea sunt doar cateva dintre activitatile outdoor pe care le propune resortul Mantasaly din Madagascar, patronat de Radu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )