Libnet.ro
UNICEF

13:45

MELESCANU, DESPRE EXCLUDEREA DIN ALDE: imi voi cauta dreptatea in justitie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MELESCANU, DESPRE EXCLUDEREA DIN ALDE: imi voi cauta dreptatea in justitie

ACTUALIZARE - Teodor Melescanu: Scrisorile trimise de liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, presedintelui si premierului, in care ii informeaza ca liberal-democratii care au acceptat nominalizari pentru functiile de ministri sunt decazuti din calitatea de membru ALDE cu efect imediat, sunt paradoxale si lipsite de logica. continuă pe Ziarul Bursa

Teodor Melescanu, despre excluderea din ALDE: O sa-mi caut dreptatea in justitie

Teodor Melescanu a vorbit, intr-o conferinta de presa, despre situatia actuala din ALDE dupa ce acesta a fost ales presedinte al Senatului, iar conducerea partidului a anuntat ca a fost exclus din.

Calin Popescu Tariceanu il ameninta pe Teodor Melescanu cu excluderea din ALDE: Fiecare care accepta o astfel de postura isi asuma niste consecinte

Teodor Melescanu nu are sprijinul ALDE pentru sefia Senatului si, daca va candida din partea PSD, urmeaza sa fie convocat Biroul Politic, a declarat marti liderul formatiunii, Calin Popescu Tariceanu. El a.

Razboiul dintre Melescanu si Tariceanu se muta la tribunal: Decizia de excludere a mea din ALDE este ilegala. imi voi cauta dreptatea in Justitie

Presedintele Senatului Teodor Melescanu a afirmat joi ca isi va cauta dreptatea in instanta dupa ce Calin Popescu Taricenu a anuntat ieri in plenul Senatului ca acesta a fost dat afara din partid. Melescanu mai afirma ca decizia lui Tariceanu este ilegala si ca de fapt nici nu exista, si ii aminteste acestuia ca partidul nu este pe persoana fizica.

Teodor Melescanu contesta in instanta indepartarea sa din ALDE: Excluderea mea este perfect ilegala Tariceanu are apucaturi de dictator din Banana Land (VIDEO)

Teodor Melescanu, ales presedinte al Senatului cu sprijinul PSD, a anuntat ca va contesta in instanta decizia de excludere a sa din ALDE. Din pacate, s-a adoptat o decizie de excludere a mea din ALDE .

Melescanu: Din pacate, s-a adoptat o decizie de excludere a mea din ALDE care este perfect ilegala

Senatorul Teodor Melescanu a declarat joi ca nu recunoaste excluderea sa din ALDE si ca va merge in .

Calin Popescu Tariceanu a decis! Teodor Melescanu nu mai face parte din ALDE

Calin Popescu Tariceanu a confirmat ceea ce a spus si purtatorul de cuvant al ALDE, Varujan Vosganian, si anume faptul ca s-a decis ca Teodor Melescanu sa nu mai faca parte din ALDE. La sedinta comitetul.

Calin Popescu Tariceanu a decis! Teodor Melescanu a fost dat afara din ALDE

Calin Popescu Tariceanu a confirmat ceea ce a spus si purtatorul de cuvant al ALDE, Varujan Vosganian, si anume faptul ca s-a decis ca Teodor Melescanu sa nu mai faca parte din ALDE. La sedinta comitetul.

Varujan Vosganian: Teodor Melescanu nu mai face parte din ALDE. Prin ceea ce a facut, si-a pierdut legitimitatea

Purtatorul de cuvant al ALDE, Varujan Vosganian, a explicat ca Teodor Melescanu nu mai face parte din ALDE. Daca vrei ca respectivul sa reprezinte ALDE, asta nu se poate, pentru ca potrivit statutului.

Teodor Melescanu, despre Tariceanu: Aduceti-va aminte ca domnul Tariceanu a fost propus de catre grupul PSD si ales presedintele Senatului

Senatorul Teodor Melescanu a declarat ca liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a fost propus de catre grupul PSD la sefia Senatului si ales presedintele acestui for legislativ. Nu e vorba de nicio.

Senat: Melescanu, exclus din ALDE; grupul, desfiintat; presedintele Senatului - notificat

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat miercuri in plenul Senatului ca Teodor Melescanu nu.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )