Libnet.ro
UNICEF

17:45

Alegeri SUA 2020. Cum se pregateste Donald Trump pentru o viitoare candidatura la Casa Alba

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2020. Cum se pregateste Donald Trump pentru o viitoare candidatura la Casa Alba

Pe masura ce sansele de succes ale eforturilor de a ramane la Casa Alba se reduc, presedintele Donald Trump si consilierii sai discuta despre mai multe proiecte media si aparitii publice care sa il mentina in prim plan inaintea unei posibile candidaturi la presedintie in 2024, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2020. Consilier de la Casa Alba: Lucram considerand ca Trump va avea un al doilea mandat

Casa Alba se pregateste pentru un al doilea mandat al lui Donald Trump, a declarat vineri un consilier economic al miliardarului newyorkez care refuza sa-si recunoasca infrangerea in alegerile prezidentiale, transmite AFP.

Alegeri SUA 2020. Ce urmareste Donald Trump refuzand sa-si recunoasca infrangerea si ce sanse au plangerile sale in justitie?

Presedintele Donald Trump continua sa nu-si recunoasca infrangerea, invocand fraude masive, iar campania sa a lansat un val de contestatii in justitie in ciuda faptului ca oficialitati americane federale din domeniul securitatii au declarat ca alegerile din 3 noiembrie au fost cele mai sigure din istoria moderna a SUA. Trump este acuzat ca nu stie sa piarda, ca adanceste diviziunile din societate si stirbeste prestigiul Americii in lume.

Alegeri SUA 2020. Justitia respinge pe banda rulanta contestatiile lui Donald Trump privind fraudarea alegerilor

Tribunale dintre trei state unde campania lui Trump a contestat rezultatele alegerilor prezidentiale, Arizona, Michigan si Pennsylvania, au respins aceste contestatii, vineri, apropiind victoria formala a lui Biden.

Amanuntul neasteptat care pune semnul egal intre Joe Biden si Donald Trump

Presedintele ales al SUA, Joe Biden, a castigat alegerile in Georgia iar presedintele in functie, Donald Trump, a castigat in Carolina de Nord, fiind stabilit scorul final la nivelul Colegiului Electoral federal.

Penibilul continua. Departamentul de Stat obstructioneaza accesul lui Joe Biden la mesajele de la lideri straini

O multime de mesaje de la lideri straini adresate presedintelui ales al SUA, Joe Biden, se afla la Departamentul de Stat, dar administratia Donald Trump il impiedica pe politicianul democrat sa aiba acces la ele, au declarat miercuri pentru CNN surse diplomatice americane apropiate acestui dosar. Biden nu primeste nici informarile zilnice de la serviciile de informatii.

Cat timp poate continua Donald Trump sa conteste rezultatul votului si care sunt scenariile posibile

De la anuntul privind victoria lui Joe Biden, Donald Trump refuza sa se declare invins si este sustinut de parlamentarii republicani. Au fost introduse actiuni in justitie in cel putin cinci state-cheie, care acuza fraude sau nereguli in procesul electoral. in Georgia - unde scrutinul a fost foarte strans - se anunta o renumarare a voturilor, care nu este exclusa nici in Wisconsin. Demersuri care, potrivit AFP, nu au practic sanse sa schimbe rezultatul scrutinului.

Alegeri SUA: Biden castiga in cele din urma 306 electori, Trump 232 (mass-media)

Democratul Joe Biden a castigat in cele din urma 306 de electori impotriva a 232 pentru rivalul sau republican Donald Trump. Nu este vorba de un rezultat oficial ci o apreciere a presei din mass-media americana CNN si NBC) care-l dau castigator pe Joe Biden in Georgia 16 mari electori) si pe Donald Trump in Carolina de Nord 15). Echipa lui Donald Trump renunta la contestarea rezultatelor scrutinului in statul ArizonaCasa Alba se pregateste pentru un al doilea mandat al lui Donald Trump consilier).

ALEGERI SUA: Donald Trump evoca pentru prima data posibilitatea unei infrangeri

Timpul ne va spune : Donald Trump a vorbit ieri, pentru prima data, despre posibilitatea unei infrangeri in alegerile prezidentiale din SUA.

Casa Alba se pregateste pentru un al doilea mandat al lui Donald Trump (consilier)

Casa Alba se pregateste pentru un al doilea mandat al lui Donald Trump, a afirmat vineri un consilier pe probleme economice al miliardarului republican, care refuza sa accepte victoria lui Joe Biden la alegerile prezidentiale din 3 noiembrie, scrie AFP.

Cati bani ar putea castiga Melania, in urma divortului de Donald Trump. Suma este uriasa

In timp ce Donald Trump se tot agata de scaunul prezidential, umbla vorba ca sotia lui, Melania, pregateste, in culise, divortul. De altfel, la varsta de 50 de ani, Prima Doamna a Americii asteapta debarcarea de la Casa Alba pentru a face pasul, caci aceasta nu vrea sa ii dea aceasta lovitura sotului ei cata .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )