Libnet.ro
UNICEF

10:15

Membrii Comisiei juridice au dat AVIZ NEGATIV pentru proiectul Rosia Montana

Antena3 Antena3,
Membrii Comisiei juridice au dat AVIZ NEGATIV pentru proiectul Rosia Montana

Aviz negativ in Comisia juridica pentru proiectul Rosia Montana. Proiectul de lege va fi dezbatut si de Comisia pentru economie. Senatorii au aprobat, luni, ca acest proiect de lege sa intre in dezbatere in. continuă pe Antena3

Comisia juridica din Senat a dat aviz negativ proiectului Rosia Montana

Comisia juridica din Senat a dat aviz negativ proiectului Rosia Montana. Senatorii Comisiei juridice au dat marti aviz negativ, in unanimitate, la proiectul de lege privind exploatarea minereurilor.

Senatorii juristi au dat AVIZ NEGATIV proiectului Rosia Montana.

Comisia juridica din Senat a dat aviz negativ proiectului Rosia Montana.

Ministerul Justitiei a dat aviz pozitiv pentru exploatare la Rosia Montana

Ministerul Justitiei a dat aviz pozitiv pentru Rosia Montana, Robert Cazanciuc infirmand astfel zvonurile aparute saptamana trecuta, potrivit carora avizul ministerului ar fi fost unul.

Comisia juridica si cea de administratie din Senat au dat aviz negativ proiectului Rosia Montana

30: Proiectul Rosia Montana a primit aviz negativ si de la Comisia de administratie din Senat. La baza deciziei au stat obiectiile facute de senatori privind neconstitutionalitatea proiectului de.

Cazanciuc: Ministerul Justitiei a dat aviz pozitiv pentru Rosia Montana

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, astazi, ca avizul ministerului pe care il conduce pentru proiectul Rosia Montana este unul pozitiv, si nu negativ, cum aparuse, recent, in presa, transmite Realitatea. net.

Ministrul Apelor: Nu voi da aviz pozitiv pentru proiectul Rosia Montana

Ministrul Apelor si Padurilor, Lucia Varga, a declarat ca nu a dat pana in prezent un aviz pentru proiectul minier de la Rosia Montana pentru ca are rezerve in privinta acestuia si ca, in opinia sa, beneficiile nu sunt suficient de mari pentru a accepta impactul negatic asupra mediului, informeaza Realitatea. net.

Ministrul Daniel Barbu: Nu e adevarat ca Ministerul Economiei a dat un aviz negativ ci doar unul cu observatii/ Proiectul de la Rosia Montana poate demara

Ministrul Culturii Daniel Barbu l-a contrazis pe ministrul Vosganian care sustinea ca ministerul Economiei condus de el nu a a dat aviz pentru proiectul Rosia Montana. Barbu spune ca Ministerul Economiei a dat un aviz cu observatii ca toate ministerele. Mai mult, ministrul Culturii spune ca din punctul sau de vedere proiectul Rosia Montana poate demara fara probleme.

Doua avize NEGATIVE pentru proiectul Rosia Montana.

Proiectul de la Rosia Montana a primit aviz negativ in Comisia de Administratie si in Comisia Juridica din Senat. Citeste si Primul vot negativ in cazul Rosia Montana. Ce urmeaza Stire in curs de actualizare.

Ponta: Toti ministrii au fost pentru proiectul Rosia Montana. Am discutat cu Antonescu toate aspectele

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca la nivelul Guvernului toti ministrii au fost pentru proiectul Rosia Montana, dar si ca a discutat cu presedintele PNL, Crin Antonescu, toate aspectele care tin de.

AUDIO Comisia juridica a Senatului a respins proiectul Rosia Montana

Senatorii Comisiei juridice au dat marti aviz negativ la proiectul de lege privind exploatarea minereurilor auro-argentifere de la Rosia Montana, care urmeaza sa fie dezbatut in procedura de urgenta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )