Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ponta: Toti ministrii au fost pentru proiectul Rosia Montana. Am discutat cu Antonescu toate aspectele

B1 B1,
Ponta: Toti ministrii au fost pentru proiectul Rosia Montana. Am discutat cu Antonescu toate aspectele

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca la nivelul Guvernului toti ministrii au fost pentru proiectul Rosia Montana, dar si ca a discutat cu presedintele PNL, Crin Antonescu, toate aspectele care tin de. continuă pe B1

Membrii Comisiei juridice au dat AVIZ NEGATIV pentru proiectul Rosia Montana

Aviz negativ in Comisia juridica pentru proiectul Rosia Montana. Proiectul de lege va fi dezbatut si de Comisia pentru economie. Senatorii au aprobat, luni, ca acest proiect de lege sa intre in dezbatere in.

Doua avize NEGATIVE pentru proiectul Rosia Montana.

Proiectul de la Rosia Montana a primit aviz negativ in Comisia de Administratie si in Comisia Juridica din Senat. Citeste si Primul vot negativ in cazul Rosia Montana. Ce urmeaza Stire in curs de actualizare.

Ministrul Apelor: Nu voi da aviz pozitiv pentru proiectul Rosia Montana

Ministrul Apelor si Padurilor, Lucia Varga, a declarat ca nu a dat pana in prezent un aviz pentru proiectul minier de la Rosia Montana pentru ca are rezerve in privinta acestuia si ca, in opinia sa, beneficiile nu sunt suficient de mari pentru a accepta impactul negatic asupra mediului, informeaza Realitatea. net.

Reactiile unora dintre cei mai vizibili protestatari dupa ce Victor Ponta a anuntat ca Proiectul Rosia Montana este inchis: Sa nu ne culcam pe o ureche imediat. Protestele de strada vor continua pana cand legea este retrasa. Rosia Montana is our Gezi Par

Unii dintre cei mai vizibili protestatari impotriva proiectului de lege ce dadea unda verde exploatarii la Rosia Montana au reactionat imediat, pe Facebook, la declaratiile de luni ale politicienilor. Premierul Victor Ponta a anuntat luni ca Proiectul Rosia Montana este inchis dupa ce liderul liberal Crin Antonescu declarase, in aceeasi zi, ca Proiectul trebuie respins. Nu se poate guverna dupa strada, dar nu se poate guverna ignorand strada. Protestatarii saluta faptul ca s-a castigat o batalie, dar nu un razboi si ca internetul si presa alternativa reusesc sa sparga o blocada a presei traditionale, insa sunt hotarati sa continue protestele de strada pana cand legea este retrasa. Sa nu ne culcam pe o ureche, indeamna ei, adaugand ca vor continua lupta inclusiv pentru interzicerea folosirii cianurilor in minerit, impotriva gazelor de sist si pentru includerea Rosiei Montane in patrimoniul UNESCO.

Victor Ponta: Respingem proiectul Rosia Montana si cu asta, basta!

Premierul Victor Ponta a declarat ca solutia pentru proiectul Rosia Montana este respingerea in regim de urgenta a acestuia la Senat, apoi si la Camera, adaugand: Si cu asta, basta!.

Victor Ponta: Respingem proiectul Rosia Montana si cu asta, basta! [UPDATE]

Premierul Victor Ponta a declarat ca solutia pentru proiectul Rosia Montana este respingerea in regim de urgenta a acestuia la Senat, apoi si la Camera, adaugand: Si cu asta, basta!.

Robert Cazanciuc: Ministerul Justitiei a emis un singur aviz pentru proiectul de la Rosia Montana

Ministerul Justitiei a emis un singur aviz, cu observatii, in cazul proiectului de lege privind Rosia Montana, a declarat luni ministrul Robert Cazanciuc, aratand ca nu s-a pus problema incalcarii unor dispozitii imperative ale vreunei legi, pentru ca altfel avizul ar fi fost negativ, relateaza Agerpres.

Victor Ponta: Proiectul Rosia Montana se respinge. ...

Victor Ponta a declarat, luni, ca proiectul Rotia Montana se respinge. Oricum vom avea procese. Nu vreau ca eu sau alti ministri sa fim acuzati de subminarea economiei nationale. Declaratia premierului vine la cateva minute dupa ce liderul PNL, Crin Antonescu, a cerut suspendarea proiectului. CITITI SI Crin Antonescu, declaratii despre Rosia Montana: Cred ca proiectul trebuie respins Totodata, sedinta Parlamentului, programata luni pentru o dezbatere pe tema proiectului minier de la Rosia .

Ponta: Proiectul Rosia Montana, respingere urgenta in Parlament. Ca premier va trebui sa gasesc alte solutii pentru crearea de locuri de munca

Victor Ponta a declarat, luni, la Guvern, ca proiectul Rosia Montana va fi respins de urgenta inSenat si mai apoi in Camera Deputatilor si ca va incerca sa gaseasca alte solutii pentru crearea de.

Ponta: Cred ca in acest moment proiectul Rosia Montana e inchis. Ca premier va trebui sa gasesc alte solutii (VIDEO)

Victor Ponta a declarat, luni, la Guvern, ca proiectul Rosia Montana va fi respins de urgenta inSenat si mai apoi in Camera Deputatilor si ca va incerca sa gaseasca alte solutii pentru crearea de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )