Libnet.ro
UNICEF

06:15

Membrii Pro Democratia acuza frauda la vot in mai multe comune din Sibiu: inainte sau dupa vot, alegatorii trec pe la primarul PSD

Adevărul Adevărul,
Membrii Pro Democratia acuza frauda la vot in mai multe comune din Sibiu: inainte sau dupa vot, alegatorii trec pe la primarul PSD

Membrii Pro Democratia au facut mai multe sesizari la Biroul Electoral Judetean, la presedintii comisiilor de vot sau la Politie, dupa ce spun ca au observat mai multe nereguli in procesul de vot in mai multe comune din judetul Sibiu. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Romanii au iesit in strada in mai multe orase ale tarii: O dorinta sincera, Romania libera!

Romanii din mai multe orase ale tarii sunt in acest moment in strada si ii indeamna pe romanii de pretutindeni sa iasa la vot. Adevarul va prezinta principalele momente de la protestele organizate in acest moment in tara.

Alegeri prezidentiale 2014. ACL Mehedinti a depus mai multe plangeri la politie pentru turism electoral si mita electorala

ACL Orsova a depus pana la aceasta ora mai multe plangeri la Politia municipiului Orsova pentru turism electoral, dar si pentru suspiciuni de mita electorala in turul al doilea pentru alegerile prezidentiale 2014. De turism electoral este acuzat si primarul de la Voloiac.

Miscarea Antifa se clatina. Procuratura si SIS au retinut mai multe persoane

Expertii apreciaza pozitiv interventiile de vineri ale Serviciilor de Informatii si Securitate si ale Procuraturii Generale, in urma carora au fost retinute mai multe persoane, inclusiv din Miscarea Antifa, suspectate ca ar fi pregatit dezordini in masa dupa scrutinul parlamentar din 30 noiembrie, transmite IPN.

Proteste in mai multe orase din tara: Mii de oameni, solidari cu romanii din diaspora (VIDEO)

Mii de oameni au iesit, vineri seara, in mai multe orase din Romania, pentru a protesta fata de modul in care a fost organizat primul tur al alegerilor prezidentiale si pentru a-si manifesta solidaritatea.

Peste 17.100 de posturi de munca vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti

Peste 17. 100 de locuri de munca sunt disponibile, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Prahova, Arad si Ilfov, iar cele mai putine in Suceava, Mehedinti si Bacau.

Franta: Mai multe echipe de politie si pompieri au fost mobilizate pentru prinderea unui tigru

Mai multe echipe de politie si pompieri, sustinute de un elicopter, au fost mobilizate pentru prinderea unui tigru aflat in libertate intr-o localitate situata la cateva zeci de kilometri de Paris, au afirmat.

Mobilizare generala pe Facebook: Pentru vineri la ora 18.00 sunt anuntate mai multe proteste in Bucuresti si cateva mari orase din tara

Pe Facebook au fost create in ultimele zile mai multe pagini de eveniment prin care romanii sunt invitati sa iasa in strada pentru a sustine dreptul constitutional de a vota. Manifestatiile sunt anuntate pentru ora 18. 00, in Bucuresti- Piata Universitatii, Timisoara-Piata Victorii, Cluj-Piata Unirii, Iasi-Prefectura, Constanta-Parc Primarie, Brasov-Prefectura, Piatra Neamt-Teatrul Tineretului, Craiova-Piata Mihai Viteazu, Oradea-Piata Unirii, Galati.

Klaus Iohannis, gata sa lase pe strazi mai multe familii. Vrea inca o casa prin falsuri

Klaus Iohannis este gata sa lase pe strazi mai multe familii, pentru a pune mana pe inca o casa in Sibiu. Printre cei care ar putea fi evacuati sunt mai multi batrani si un baiat de 18 ani cu un handicap.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )