Libnet.ro
UNICEF

17:45

Meme virale cu Klaus Iohannis, dupa ce presedintele si-a aratat muschii cand s-a vaccinat impotriva COVID-19

Antena3 Antena3,
Meme virale cu Klaus Iohannis, dupa ce presedintele si-a aratat muschii cand s-a vaccinat impotriva COVID-19

Zeci de glume au aparut pe internet dupa ce presedintele Klaus Iohannis s-a vaccinat astazi. Internautii i-au observat conditia fizica, iar imaginile cu presedintele au devenit rapid virale pe retelele de socializare. continuă pe Antena3

Presedintele Romaniei, vaccinat anti-COVID-19. Klaus Iohannis: E o procedura simpla, nu doare, o recomand tuturor. Vaccinarea si respectarea restrictiilor ne vor scoate din pandemie (VIDEO)

Vaccinul impotriva COVID-19 este sigur si eficient, a declarat Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, vineri, la SpitalulUniversitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila, unde i-a fost.

Secretul muschilor lui Klaus Iohannis. Ce face, de fapt, pentru a se mentine in forma

In urma cu cateva zile, Klaus Iohannis spunea ca se va imuniza impotriva COVID-19 odata cu a doua faza a campaniei de vaccinare. Iata ca presedintele Romaniei s-a tinut de cuvant si astazi s-a vaccinat impotriva coronavirusului, la Spitalul Militar din Capitala. Secretul muschilor lui Klaus Iohannis Dupa ce au aparut imagini cu presedintele Iohannis .

Alexander Nanau, regizorul filmului Colectiv, a refuzat o decoratie propusa de Klaus Iohannis

Alexander Nanau, regizorul filmului Colectiv, a anuntat ca a refuzat o decoratie propusa de presedintele Klaus Iohannis . El isi precizeaza ca situatia culturii din Romania este una critica si acuza autoritatile ca nu au facut nimic pentru a salva.

Digi24: Muschii lui Klaus Iohannis, viral in social media. Fizicul presedintelui, reclama pentru vaccinul anti-Covid, dar si pentru fitness

Forma fizica a presedintelui Klaus Iohannis a generat, vineri dimineata, un val de reactii pe retelele sociale, dupa ce seful statului si-a aratat muschii bratelor in momentul vaccinarii impotriva Covid.

Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-covid-19. Ce a declarat imediat dupa inoculare

Momentul asteptat de toata Romania a sosit! Presedintele tarii urmeaza a fi un exemplu pentru toti cetatenii dupa ce se va alatura presedintilor altor state care deja s-au vaccinat. Klaus Iohannis s-a vaccinat in fata romanilor UPDATE: Imediat dupa vaccinare, Klaus Iohannis a transmis un mesaj catre cetateni. Acesta a explicat ca vaccinarea este o .

Reactia jurnalistuluiCharlie Ottley dupa ce a fost decorat de presedintele Klaus Iohannis: Am ramas fara cuvinte

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretele de decorare pentru scriitorul, jurnalistul si regizorul Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord Ottley Charlie si secretarul general al Administratiei Presedintiei Elene Papadopoulos Vassilis, transmite Administratia Prezidentiala.

Se redeschid scolile din al doilea semestru? Presedintele Klaus Iohannis a convocat o intalnire pentru a lua o decizie

O decizie privind situatia unitatilor de invatamant din Romania, dar si modul in care vor fi desfasurate cursurile scolare dupa 8 ianuarie, data cand incepe al doilea semestru din anul scolar 2020 2021, ar putea fi comunicata joi. Presedintele Klaus Iohannis Iohannis a convocat premierul si o parte din ministri la Cotroceni, pentru a lua o decizie.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru romani, dupa ce a primit prima doza de vaccin anti-Covid: Vaccinarea impreuna cu respectarea masurilor de restrictie ne vor scoate din pandemie

Presedintele Klaus Iohannis s-a vaccinat public vineri, 15 ianuarie. Seful statului a primit prima doza din serul anti-COVID la Spitalul Militar din Capitala, iar in 21 de zile urmeaza sa fie inoculat rapelul. La.

VIDEO Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-Covid: Este o procedura simpla, nu doare Recomand tuturor vaccinarea

Presedintele Klaus Iohannis s-a vaccinat antiCOVID, vineri dimineata, la Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila. Dupa vaccinare, seful statului a declarat ca este vorba de o procedura simpla, nedureroasa si a recomandat tuturor romanilor sa se vaccineze.

Ce mesaj i-a transmis Adrian Nastase lui Klaus Iohannis. Tensiunea este evidenta

Miercuri, presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe ambasadorul Statelor Unite, Adrian Zuckerman. in urma acestui fapt, Adrian Nastase a postat un mesaj ironic in acest context. Ce mesaj i-a transmis Adrian Nastase lui Klaus Iohannis intr-o postare pe blogul sau, fostul premier Adrian Nastase sustine ca presedintele Klaus Iohannis i-a acordat ambasadorului Statelor Unite in .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )