Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cu ei mergem la Campionatul European de tineret. Lista finala a lui Mirel Radoi!

Online Sport Online Sport,
Cu ei mergem la Campionatul European de tineret. Lista finala a lui Mirel Radoi!

Selectionerul nationalei de tineret a Romaniei, Mirel Radoi, a sustinut marti seara dela ora 20:00 o conferinta de presa in cadrul careia va prezenta lotul de 23 de jucatori pe care se va baza la turneul final european de tineret din iunie. continuă pe Online Sport

Mirel Radoi anunta astazi lista finala pentru Campionatul European de tineret

Selectionerul nationalei de tineret a Romaniei, Mirel Radoi, va sustine marti seara dela ora 20:00 o conferinta de presa in cadrul careia va prezenta lotul de 23 de jucatori pe care se va baza la turneul final european de tineret din iunie.

Lotul nationalei under 21 pentru Campionatul European: Mirel Radoi, nevoit sa renunte la Razvan Marin

Selectionerul reprezentativei under 21, Mirel Radoi, a anuntat, marti, lotul de 23 de jucatori pentru Campionatul European din Italia si San Marino, absent de marca fiind Razvan Marin, care nu a primit aceptul clubului Ajax Amsterdam pentru a participa la competitie.

LA CAMPIONATUL EUROPEAN DE GIMNASTICA: Romania incheie cu cinci medalii

Romania a castigat medalia de aur in finala probei de grup, la Campionatul European de gimnastica aerobica de la Baku. inca trei medalii de bronz completeaza palmaresul tricolor in probe individuale la editia din 2019, alaturi de cea de argint in proba de echipe.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2599 seconds )