Libnet.ro
UNICEF

14:15

Merkel: Mai este timp pentru negocierea unui acord Brexit. Asteptam propunerile premierului May

Hotnews Hotnews,
 Merkel: Mai este timp pentru negocierea unui acord Brexit. Asteptam propunerile premierului May

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat, miercuri, ca este inca timp pentru negocieri pentru un acord asupra Brexit, in functie de propunerile pe care le va face premierul britanic, Theresa May. continuă pe Hotnews

Angela Merkel: inca avem timp sa negociem. Noi dorim ca pagubele sa fie cat mai reduse posibil

Incamai este inca timp pentru a negocia un acord de Brexit, in functie de eventualele propuneri ale prim-ministrului britanic Theresa May, a afirmat cancelarul german Angela Merkel, miecuri, informeaza.

Criminalul care a ucis un tanar in fata clubului din Medias a mai fost condamnat pentru omor. A fost eliberat in baza recursului compensatoriu

Marius Rusu, cel care l-a ucis pe tanarul de 25 de ani in clubul din Medias, nu este la prima lui crima. Acesta a mai fost condamnat pentru omor si a fost eliberat recent in baza legii recursului compensatoriu. Al.

Criminalul care a ucis un tanar in fata clubului din Medias a mai fost condamnat pentru tentativa de omor. A fost eliberat in baza recursului compensatoriu

Marius Rusu, cel care l-a ucis pe tanarul de 25 de ani in clubul din Medias, nu este la prima lui crima. Acesta a mai fost condamnat pentru omor si a fost eliberat recent in baza legii recursului compensatoriu. Al.

Iohannis: Existenta presei independente este vitala pentru sanatatea societatii. Campaniile de denigrare confirma ca pe unii politicieni i deranjeaza libertatea de exprimare

Existenta presei independente este vitala pentru sanatatea societatii, iar campaniile de denigrare si atacurile personale la adresa unor jurnalisti confirma ca pe unii politicieni ii deranjeaza libertatea de exprimare si adevarul spus oamenilor, afirma presedintele Klaus Iohannis, intr-un mesaj transmis luni, la redeschiderea redactiei Radio Europa Libera in Romania.

Irlanda anunta ca va intensifica pregatirile pentru posibilitatea unui Brexit fara un acord

Guvernul de la Dublin a anuntat ca a intensificat pregatirile pentru posibilitatea ca Marea Britanie sa iasa din UE fara un acord, dupa ce Camera Comunelor de la Londra a respins in mod categoric Acordul Brexit negociat de Cabinetul Theresa May cu liderii europeni. Irlanda regreta rezultatul votului din Parlamentul britanic, care genereaza incertitudine in ceea ce priveste procesul de iesire al Marii Britanii din Uniunea Europeana si creste riscul unui Brexit necontrolat, se afirma intr-un comunicat dat publicitatii marti seara de Guvernul de la Dublin, citat de postul RTE, potrivit Mediafax.

SIEGFRIED MURESAN, EUROPARLAMENTAR: Guvernul trebuie sa aloce mai multi bani pentru cercetare

Deputatul european Siegfried Muresan considera ca Guvernul trebuie sa aloce mai multe resurse financiare pentru cercetare si dezvoltare. -Conform unui comunicat de presa trimis de Muresan, Uniunea Europeana si-a asumat ca tinta in Strategia Europa 2020 un procent de 3% din PIB pentru investitii in cercetare si dezvoltare. in cadrul aceluiasi obiectiv, Romania si-a asumat o crestere nationala pana la 2% din PIB pana in anul 2020.

[P] Ghidul de la Nichiduta pentru alegerea unui carucior pentru copii

Cand in familie apare un nou membru, acest fapt nu poate produce decat bucurie si entuziasm in cadrul celor ce vor deveni parinti. Desigur ca acestia vor manifesta un interes deosebit vizavi de cresterea sanatoasa si corespunzatoare a acestuia. Dinainte de a veni pe lume cel mic, vor cauta sa achizitioneze toate cele necesare dupa nastere, incepand de la articolele de ingrijire, mobilierul pentru camera sa si pana la carucior.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )