Libnet.ro
UNICEF

08:00

Irlanda anunta ca va intensifica pregatirile pentru posibilitatea unui Brexit fara un acord

Hotnews Hotnews,
 Irlanda anunta ca va intensifica pregatirile pentru posibilitatea unui Brexit fara un acord

Guvernul de la Dublin a anuntat ca a intensificat pregatirile pentru posibilitatea ca Marea Britanie sa iasa din UE fara un acord, dupa ce Camera Comunelor de la Londra a respins in mod categoric Acordul Brexit negociat de Cabinetul Theresa May cu liderii europeni. Irlanda regreta rezultatul votului din Parlamentul britanic, care genereaza incertitudine in ceea ce priveste procesul de iesire al Marii Britanii din Uniunea Europeana si creste riscul unui Brexit necontrolat, se afirma intr-un comunicat dat publicitatii marti seara de Guvernul de la Dublin, citat de postul RTE, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Boris Johnson despre acordul de Brexit: Aceasta intelegere este MOARTA. Pregatirile pentru un no-deal trebuie facute cu atat mai mult entuziasm

Motivul pentru care acordul de Brexita fost respins de parlament e faptul ca este o intelegere foarte proasta pentru Regatul Unit, iar pregatirile pentru un no-deal trebuie facute cu atat mai mult.

Adina Valean, presedinta Comisiei de mediu din Parlamentul European: Pacientii nu trebuie sa sufere in cazul unui Brexit fara acord

Dupa ce Parlamentul britanic a respins, marti seara, acordul pentru Brexit cu 432 de voturi impotriva si 202 pentru), posibilitatea ca Marea Britane sa paraseasca UE fara un acord e una dintre variantele tot mai vehiculate. Europarlamentarul Adina Valean atrage atentia ca un no-deal Brexit are implicatii grave in domeniul medical si in activitatile de cercetare, care, cel mai probabil vor fi oprite.

DESPRE BRITANICII STABILITI IN AUSTRIA: Se discuta un proiect de lege in cazul unui Brexit strict

Guvernul austriac va lua masuri saptamana aceasta pentru a proteja drepturile cetatenilor britanici pe teritoriul Austriei in cazul unui Brexit strict, a informat Gernot Bluemel, ministrul pentru Europa, scrie Reuters.

Riscul unui Brexit fara acord a crescut, avertizeaza Jean-Claude Juncker dupa respingerea acordului Brexitului in Camera Comunelor

Presedintele Comisiei Europene CE) Jean-Claude Juncker a apreciat marti, dupa respingerea acordului Brexitului in Parlamentul britanic, ca riscul unui Brexit fara acord a crescut si a indemnat Regatul Unit sa-si clarifice intentiile cat mai rapid posibil.

Merkel: Mai este timp pentru negocierea unui acord Brexit. Asteptam propunerile premierului May

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat, miercuri, ca este inca timp pentru negocieri pentru un acord asupra Brexit, in functie de propunerile pe care le va face premierul britanic, Theresa May.

[P] Ghidul de la Nichiduta pentru alegerea unui carucior pentru copii

Cand in familie apare un nou membru, acest fapt nu poate produce decat bucurie si entuziasm in cadrul celor ce vor deveni parinti. Desigur ca acestia vor manifesta un interes deosebit vizavi de cresterea sanatoasa si corespunzatoare a acestuia. Dinainte de a veni pe lume cel mic, vor cauta sa achizitioneze toate cele necesare dupa nastere, incepand de la articolele de ingrijire, mobilierul pentru camera sa si pana la carucior.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )