Libnet.ro
UNICEF

19:00

Merkel ar vrea sa poata da timpul inapoi pentru a fi mai bine pregatita pentru afluxul de imigranti

B1 B1,
Merkel ar vrea sa poata da timpul inapoi pentru a fi mai bine pregatita pentru afluxul de imigranti

Cancelarul german Angela Merkel a declarat luni, dupa ce partidul sau a mai pierdut o batalie electorala, ca, daca ar putea, ar da timpul inapoi pentru a fi mai bine pregatita pentru afluxul celor circa un. continuă pe B1

Angela Merkel admite in premiera ca ar da timpul inapoi in legatura cu politica privind refugiatii, dupa o noua infrangere usturatoare a partidului sau

Cancelarul german Angela Merkel a admis in premiera, luni, ca ar da timpul inapoi daca ar putea fi mai bine pregatita pentru valul de un milion de migranti ajuns anul trecut in Germania, adaugand ca daca ar fi stiut in ce fel vor oamenii sa schimbe politica ei privind migratia, ar fi luat aceste lucruri in considerare. Merkel a facut aceste declaratii dupa o noua infrangere usturatoare a partidului sau, Uniunea Crestin-Democrata CDU) la un scrutin regional din landul Berlin, relateaza Reuters.

Angela Merkel are un singur regret. Ce ar schimba daca ar putea da timpul inapoi

Cancelarul german Angela Merkel a declarat luni ca, daca ar putea, ar da timpul inapoi pentru a fi mai bine pregatita pentru afluxul celor circa un milion de imigranti care au ajuns anul trecut in.

Clasamentul ATP: Marius Copil, cel mai bine clasat jucator din Romania - locul 176

Marius Copil este si in aceasta saptamana jucatorul din Romania cel mai bine clasat in ierarhia ATP, acesta aflandu-se pe locul 176, cu 322 de puncte. Novak Djokovic este in continuare fara rival in fruntea ierarhiei, sarbul fiind urmat la mare distanta de Andy Murray si Stanislas Wawrinka.

Carmen Iohannis: Este mult mai bine ca un copil sa fie intr-o scoala. Suntem fiinte sociale, trebuie sa fim cat mai multi impreuna

Sotia sefului statului, Carmen Iohannis, a declarat, duminica, la Sibiu, raspunzand unei intrebari, ca este mult mai bine ca un copil sa fie intr-o scoala, iar acest lucru este atat in beneficiul lui, cat si al familiei, adaugand ca oamenii sunt fiinte sociale si trebuie sa fie cat mai multi impreuna, transmite News. ro.

Sa nu luam masuri care sa ne duca inapoi cu mai multi ani

Avem lucruri foarte importante de facut pentru piata de capital, insa trebuie sa fim foarte atenti, sa nu luam masuri care sa ne duca inapoi cu mai multi ani, declara Ludwik Sobolewski, directorul general al Bursei de Valori Bucuresti BVB), mentionand: Nu tot ce se poate face din punct de vedere teoretic, se poate implementa cu succes.

Delia, fruntasa incasarilor din muzica. Topul celor mai bine platiti artisti din Romania

Celebra artista romanca, Delia, a obtinut cei mai multi bani din incasarile dindrepturile de autor, in semestrul patru din 2015 si in primul semestru din 2016, potrivit.

Decat sa te tarasca parintii acasa, mai bine sa te lase sa bei pe marginea drumului?. Cristian Boureanu explica imaginile in care isi bruscheaza fiica

Cristian Boureanu a tinut sa faca mai multe precizari in urma imaginilor in care apare tarandu-si fata. Fostul politician se afla in conflict cu fiica sa dupa ce Ioana l-a acuzat.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.274 seconds )