Libnet.ro
UNICEF

17:15

Clasamentul ATP: Marius Copil, cel mai bine clasat jucator din Romania - locul 176

Hotnews Hotnews,
 Clasamentul ATP: Marius Copil, cel mai bine clasat jucator din Romania - locul 176

Marius Copil este si in aceasta saptamana jucatorul din Romania cel mai bine clasat in ierarhia ATP, acesta aflandu-se pe locul 176, cu 322 de puncte. Novak Djokovic este in continuare fara rival in fruntea ierarhiei, sarbul fiind urmat la mare distanta de Andy Murray si Stanislas Wawrinka. continuă pe Hotnews

Carmen Iohannis: Este mult mai bine ca un copil sa fie intr-o scoala. Suntem fiinte sociale, trebuie sa fim cat mai multi impreuna

Sotia sefului statului, Carmen Iohannis, a declarat, duminica, la Sibiu, raspunzand unei intrebari, ca este mult mai bine ca un copil sa fie intr-o scoala, iar acest lucru este atat in beneficiul lui, cat si al familiei, adaugand ca oamenii sunt fiinte sociale si trebuie sa fie cat mai multi impreuna, transmite News. ro.

Cel mai scump TV din Romania are cele mai amuzante review-uri: Am vandut un ochi pentru el, acum functia 3D e inutila

Cei de la eMAG au introdus in oferta un televizor Smart Android LED Sony Bravia Z1009D. Unul cu diagonala de 2,5 metri si cu un pret pe care i-ar face pe multi sa se inece cu vesnicul covrig la un leu. Romanii au reactionat cum au stiut ei mai bine, prin ironii si glume, publicate sub [].

Merkel ar vrea sa poata da timpul inapoi pentru a fi mai bine pregatita pentru afluxul de imigranti

Cancelarul german Angela Merkel a declarat luni, dupa ce partidul sau a mai pierdut o batalie electorala, ca, daca ar putea, ar da timpul inapoi pentru a fi mai bine pregatita pentru afluxul celor circa un.

Dedeman, implicat in cel mai mare scandal de retail cu care s-a confruntat vreodata: Pedepsele din Romania sunt mai drastice decat in orice alta tara a UE

Dedeman, cel mai mare retailer specializat in comercializarea de materiale de constructii si solutii pentru casa si gradina, se afla in centrul celui mai mare scandal din istorie, asta dupa ce un raport al Consiliului Concurentei a scos la iveala.

Pele se implica in dezbaterea privind cel mai bun fotbalist din ume: Messi este deasupra tuturor, peste Ronaldo

Fostul mare fotbalist brazilian Pele a raspuns intrebarii care starneste curiozitatea tutoror fanilor fotbalului din lume, si anume cine este cel mai bun fotbalist din lume. in timpul unui.

Pele se implica in dezbaterea privind cel mai bun fotbalist din lume: Messi este deasupra tuturor, peste Ronaldo

Fostul mare fotbalist brazilian Pele a raspuns intrebarii care starneste curiozitatea tutoror fanilor fotbalului din lume, si anume cine este cel mai bun fotbalist din lume. in timpul unui.

Cel mai varstnic elev a inceput scoala la 84 de ani

Cel mai varstnic elev a inceput scoala la 84 de ani .

FOTOGALERIE Noul Citroen C1 a fost lansat in Romania. Cel mai mic Citroen costa intre 10.788 si13.788 euro cu TVA

A doua generatie a citadinei Citroen C1 a fost lansata oficial in Romania, cel mai mic Citroen avand preturi cuprinse intre 10. 788 si 13. 788 euro cu TVA 8. 990 si 11. 490 euro fara TVA), fara optionale. Citroen C1 concureaza pe piata in primul rand cu fratii de platforma Peugeot 107 si Toyota Aygo, precum si cu Volkswagen up!, Skoda Citigo si SEAT Mii indisponibil in Romania).

A ras jumatate de oras de mine. Oana Roman povesteste despre cel mai penibil moment din viata sa

Oana Roman este recunoscuta ca fiind una dintre cel mai chibzuite si cu capul pe umeri persoane din showbizul autohton. insa nu de fiecare data lucrurile au stat asa cum si-a dorit. Ea a.

Se poate declara cel mai norocos din lume. A fost salvat in ultimul moment. Video viral

Un pisoi din Rusia se poate considera cel mai norocos din lume. Felina a ajuns in mijlocul unei autostrazi si a reusit sa scape cu viata, desi a fost la un pas de moarte. Un barbat a oprit masina.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )