Libnet.ro
UNICEF

14:15

Un mesaj fals, atribuit lui Raed Arafat, circula pe WhatsApp. Reactia DSU

Adevărul Adevărul,
Un mesaj fals, atribuit lui Raed Arafat, circula pe WhatsApp. Reactia DSU

Departamentul pentru Situatii de Urgenta a transmis o avertizare in legatura cu un mesaj fals, atribuit lui Raed Arafat, care circula pe aplicatia WhatsApp. Mesajul catalogat drept Fake News sustine ca masca trebuie purtata si in casa, mai ales daca exista varstnici sau copii si le recomanda partenerilor de viata sa nu doarma in acelasi pat. continuă pe Adevărul

RAED ARAFAT: Universitatile au inceput sa creeze listele cu studentii care se vor implica in tratarea bolnavilor de COVID

Universitatile au inceput deja sa creeze listele cu studentii de la facultatile de medicina din anii terminali, care se vor implica in activitatea de tratare a pacientilor COVID, a anuntat Raed Arafat.

Este oficial. Raed Arafat, anunt de ultima ora despre spitalele COVID-19. Decizia fara precedent luata de Guvern

Veste buna din partea Guvernului. Medicii din spitalele dedicate pentru COVID-19 vor putea primi ajutor din partea studentilor in ani terminali de la Medicina. in cursul serii de miercuri a fost adoptata Ordonanta de Urgenta care le va permite acestora sa intreprinda activitati de voluntariat pentru a veni in sprijinul medicilor deja epuizati. O noua .

Raed Arafat, anunt de ultima ora. Cum vor fi selectatii studentii de la Medicina pentru a lucra in spitalele COVID

Raed Arafat a anuntat, miercuri, ca Guvernul Orban va adopta o ordonanta de urgenta care va reglementa modul in care vor fi implicati in tratarea bolnavilor de COVID studentili de la facultatile de medicina.

Raed Arafat: Universitatile au inceput sa creeze listele cu studentii care se vor implica in tratarea bolnavilor de COVID

Universitatile au inceput deja sa creeze listele cu studentii de la facultatile de medicina din anii terminali, care se vor implica in activitatea de tratare a pacientilor COVID, a anuntat Raed Arafat, la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Potrivit acestuia, proiectul de OUG este pregatit de adoptare.

Raed Arafat, anunt de ultima ora despre vaccinarea obligatorie. Mesajul ferm pentru romani

In urma cu doua saptamani gigantul farma, Pfizer, anunta dezvoltarea cu succes al unui posibil vaccin impotriva noului virus. Ulterior autoritatile romane anuntau deja un acord cu UE pentru un numar de doze de vaccin pentru pacientii romani. Cand va sosi si in ce conditii, nu se stie exact. Dar se discuta deja in spatiul .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )