Libnet.ro
UNICEF

00:07

Raed Arafat, anunt de ultima ora. Cum vor fi selectatii studentii de la Medicina pentru a lucra in spitalele COVID

Antena3 Antena3,
Raed Arafat, anunt de ultima ora. Cum vor fi selectatii studentii de la Medicina pentru a lucra in spitalele COVID

Raed Arafat a anuntat, miercuri, ca Guvernul Orban va adopta o ordonanta de urgenta care va reglementa modul in care vor fi implicati in tratarea bolnavilor de COVID studentili de la facultatile de medicina. continuă pe Antena3

Raed Arafat, anunt de ultima ora despre vaccinarea obligatorie. Mesajul ferm pentru romani

In urma cu doua saptamani gigantul farma, Pfizer, anunta dezvoltarea cu succes al unui posibil vaccin impotriva noului virus. Ulterior autoritatile romane anuntau deja un acord cu UE pentru un numar de doze de vaccin pentru pacientii romani. Cand va sosi si in ce conditii, nu se stie exact. Dar se discuta deja in spatiul .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre carantina. Decizia ferma luata pentru binele Romaniei

Intra Romania in stare de urgenta? Aceasta este intrebarea la care a raspuns astazi premierul Ludovic Orban. De altfel, in spatiul public au aparut tot mai multe informatii legate de o stare de urgenta impusa imediat in perioada urmatoare alegerilor parlamentare. insa Ludovic Orban a facut precizari despre aceasta ipoteza: Ludovic Orban, anunt de ultima .

Orban, anunt de ultima ora in legatura cu modernizarea spitalelor. Decizia e ferma

A fost nevoie de o noua tragedie ca autoritatile sa decida reforma din sistemul de sanatate romanesc. Dupa drama de la Piatra Neamt, Ludovic Orban si Nicusor Dan, noul primar al Capitalei, au facut inspectii prin spitalele din Bucuresti. La finalul zilei cei doi au anuntat concluziile. Au mai murit niste oameni ca sistemul sa .

Scenariul Colectiv se repeta. Ce fac Raed Arafat si Guvernul acum

Tragedia din ATI Piatra Neamt a deschis ochii autoritatilor, desi acestia ar fi trebuit sa ramana astfel in urma tragediei din clubul Colectiv. Decizie de ultima ora la Guvern: controale in toate sectiile ATI din tara. Echipe mixte DSP-IGSU. Moartea isi ia din nou tributul. Sistemul medical a ramas neschimbat de la Colectiv. Decizie de .

RAED ARAFAT: Universitatile au inceput sa creeze listele cu studentii care se vor implica in tratarea bolnavilor de COVID

Universitatile au inceput deja sa creeze listele cu studentii de la facultatile de medicina din anii terminali, care se vor implica in activitatea de tratare a pacientilor COVID, a anuntat Raed Arafat.

Raed Arafat: Universitatile au inceput sa creeze listele cu studentii care se vor implica in tratarea bolnavilor de COVID

Universitatile au inceput deja sa creeze listele cu studentii de la facultatile de medicina din anii terminali, care se vor implica in activitatea de tratare a pacientilor COVID, a anuntat Raed Arafat, la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Potrivit acestuia, proiectul de OUG este pregatit de adoptare.

Raed Arafat: in Romania, nu va fi vaccinare obligatorie, ci pe grupurile vulnerabile

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat, in cadrul conferintei organizata de Camera de Comert Romano-Elvetiana, ca vaccinarea nu va fi obligatoriein.

Raed Arafat: Pompierii au ajuns in cinci minute. Interventia a durat 20 de minute. Au actionat peste 150 de persoane si 35 de mijloace de interventie

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a precizat, dupa sedinta de la Ministerul de Interne,ca pompierii au ajuns in cinci minute la Spitalul Judetean Piatra Neamt, iar incendiul a fost stins in 20 de.

Raed Arafat, despre interventia de la Spitalul Piatra Neamt: Pompierii au ajuns in cinci minute. Interventia a durat 20 de minute

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat ca pompierii au ajuns in cinci minute la Spitalul Judetean Piatra Neamt, iar incendiul izbucnit intr-un salon al Sectiei de Terapie Intensiva a fost stins in 20 de minute.

Klaus Iohannis, reactie de ultima ora. Ce noi masuri ia in Romania

Klaus Iohannis, anunt de ultima ora cu noi masuri care se iau in Romania. Klaus Iohannis a chemat medici si specialisti la Cotroceni, pentru a lua in discutie situatia echipamentelor medicale si modul de intretinere a acestora in spitale, in aceasta perioada. Klaus Iohannis a convocate expertii in sanatate la Cotroceni. Ce au discutat Presedintele .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )