Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce mesaj le-a transmis Darren Cahill romanilor de Ziua Nationala. Simona Halep a reactionat si ea

Adevărul Adevărul,
Ce mesaj le-a transmis Darren Cahill romanilor de Ziua Nationala. Simona Halep a reactionat si ea

Antrenorul Simonei Halep, australianul Darren Cahill a publicat pe contul personal de Twitter, duminica, de Ziua Nationala, un mesaj adresat romanilor. continuă pe Adevărul

Ziua Nationala a Romaniei. Ce a aparut pe pagina de Facebook a Ambasadei Suediei din Bucuresti (FOTO)

Ziua Nationala a Romaniei. Ambasada Suediei din Romania nu se dezminte nici de Ziua Nationala a Romaniei si a ales un mesaj unic pentru a ura La multi ani, romanilor! Ziua Nationala a Romaniei. intr-o.

Ei sunt cei opt finalisti in concursul 1 Romania. Competitia care da glas romanilor, de Ziua Nationala, la Antena 3

1Romania. Duminica, de Ziua Nationala, Antena 3 organizeaza a patra editie a concursului 1Romania, cea mai frumoasa competitie care aduce ideile dumneavoastra in prim-plan. 1Romania. intr-un.

Concursul care da glas romanilor de Ziua Nationala. 1 Romania, cea mai frumoasa competitie de idei. Povestea Cristinei Balauca

1Romania. Duminica, de Ziua Nationala, Antena 3 organizeaza a patra editie a concursului 1Romania, cea mai frumoasa competitie care aduce ideile dumneavoastra in prim-plan. 1Romania. intr-un.

Concursul care da glas romanilor de Ziua Nationala. 1 Romania, cea mai frumoasa competitie de idei. Povestea lui Zsok Donat din Targu Mures

Duminica, de Ziua Nationala, Antena 3 organizeaza a patra editie a concursului 1Romania, cea mai frumoasa competitie care aduce ideile dumneavoastra in prim-plan. intr-un spectacol jurizat de cele mai.

Darren Cahill le transmite romanilor imbratisari de la prietenii australieni de Ziua Nationala

Antrenorul Simonei Halep, australianul Darren Cahill a transmis, duminica, de Ziua Nationala, un mesaj romanilor.

Adrian Nastase, mesaj emotionant de Ziua Nationala a Romaniei

Adrian Nastase a transmis, duminica, un mesaj special de Ziua Nationala a Romaniei. Astazi, sarbatorim Marea Unire. 1 Decembrie este Ziua Nationala a romanilor, o zi a constiintei de neam, o zi a solidaritatii.

Ludovic Orban: Sarbatorim in acest an Ziua Nationala cu implinirea faptului ca am reusit sa lasam in urma, prin vot, ceea ce a franat progresul pe care ni l-am dorit

Premierul Ludovic Orban a transmis, duminica, un mesaj de Ziua Nationala, in care aprecieaza ca sarbatorim cu implinirea faptului ca am reusit sa lasam in urma, prin vot, ceea ce a franat progresul pe care ni l-am dorit dupa caderea comunismului. Avem acum sansa reala sa schimbam lucrurile in bine, spune premierul care le-a transmis La multi ani romanilor din tara si din afara granitelor.

Ambasadorul Marii Britanii, mesaj pentru romani de Ziua Nationala: Sper ca avantajele pe care le-ati dobandit sa fie continuate

Ambasadorul Marii Britanii, Andrew Noble, a afirmat duminica, intr-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Nationale, ca tara noastra nu mai este la fel in nicio masura comparativ cu Romania.

Nadia Comaneci, mesaj pentru romani, de Ziua Nationala (VIDEO)

Urari pentru romani de Ziua Nationala au venit si de la Nadia Comaneci. Fosta mare gimnasta a vrut sa fie alaturi de romanii din tara, de Ziua Nationala, asa ca le-a transmis un mesaj pe.

Liviu Dragnea, mesaj din inchisoare de Ziua Nationala: Tara mea draga, de dragul tau am sacrificat tot si am facut ce am stiut mai bine

Liviu Dragnea, fostul lider al PSD si al Camerei Deputatilor, a transmis un mesaj din inchisoare, de Ziua Nationala a Romaniei. La multi ani, Romania! Tara mea draga, Ti-am respectat cu sfintenie.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )