Libnet.ro
UNICEF

18:15

Nadia Comaneci, mesaj pentru romani, de Ziua Nationala (VIDEO)

B1 B1,
Nadia Comaneci, mesaj pentru romani, de Ziua Nationala (VIDEO)

Urari pentru romani de Ziua Nationala au venit si de la Nadia Comaneci. Fosta mare gimnasta a vrut sa fie alaturi de romanii din tara, de Ziua Nationala, asa ca le-a transmis un mesaj pe. continuă pe B1

Ambasadorul Marii Britanii, mesaj pentru romani de Ziua Nationala: Sper ca avantajele pe care le-ati dobandit sa fie continuate

Ambasadorul Marii Britanii, Andrew Noble, a afirmat duminica, intr-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Nationale, ca tara noastra nu mai este la fel in nicio masura comparativ cu Romania.

1 Decembrie. Ministerul Afacerilor Interne, mesaj pentru romani in Ziua Marii Uniri: Multumim!

1 Decembrie. Reprezentantii Ministerului Afacerilor Interne au transmis un mesaj romanilor, cu ocazia Zilei Marii Uniri. 1 Decembrie. Multumim tuturor celor care astazi au fost alaturi de noi la.

Adrian Nastase, mesaj emotionant de Ziua Nationala a Romaniei

Adrian Nastase a transmis, duminica, un mesaj special de Ziua Nationala a Romaniei. Astazi, sarbatorim Marea Unire. 1 Decembrie este Ziua Nationala a romanilor, o zi a constiintei de neam, o zi a solidaritatii.

Seful diplomatiei americane Mike Pompeo, mesaj pentru romani: Aplaudam eforturile de a construi o Romanie libera

Secretarul de Stat al SUA Mike Pompeo a transmis un mesaj romanilor, duminica, cu ocazia Zilei Nationale, afirmand ca Guvernul SUA aplauda eforturile sustinute si sacrificiile facute de poporul roman pentru a construi o Romanie libera si democratica.

Ludovic Orban: Astazi sarbatorim Ziua Nationala cu sentimentul adevaratei noastre eliberari. Avem acum sansa reala sa traim intr-o tara democratica, in care institutiile statului sa serveasca cetateanul

Astazi sarbatorim Ziua Nationala cu sentimentul adevaratei noastre eliberari si cel al implinirii unui nou vis al romanilor, sustine premierul Ludovic Orban. Presedintele PNL transmite ca acum avem sansa re.

Dascal mehedintean, bursier Fulbright, mesaj emotionant de Ziua Nationala: Au fost unii care te-au jignit. Te-am aparat cum isi apara leoaica puii. Pentru ca te-am iubit

Profesoara Nadina Nicolici, singurul dascal din Mehedinti care a reusit performanta de a obtine o bursa Fulbright, transmite un mesaj emotionant de Ziua Nationala. Coordonator a zeci de proiecte educationale internationale, Nadina a reprezentat cu onoare Romania in toata lumea.

Spectacol la Alba Iulia, de Ziua Nationala! Peste 1000 de militari, zeci de transportoare blindate si autospeciale, dar si 15 aeronave au participat la defilare (VIDEO)

A fost spectacol si la Alba Iulia! Parada de Ziua Nationala a inceput in jurul pranzului in orasul Marii Uniri, la scurt timp dupa ce s-au terminat festivitatile de la Bucuresti, informeaza B1.

1 Decembrie. Mesajul lui Dacian Ciolos pentru romani, de Ziua Nationala: Acasa e in inima fiecarui cetatean roman

1 Decembrie. Dacian Ciolos a transmis un mesaj tuturor romanilor cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. 1 Decembrie. Acasa e in inima fiecarui cetatean roman. La multi ani, Romania! La multi.

Ambasada Suediei, mesaj amuzant de Ziua Nationala: La multi ani, Romania! Ti-am luat un tort... (FOTO)

Ambasada Suediei la Bucuresti a postat pe Facebook un mesaj glumet, in stilul caracteristic, pentru a marca Ziua Nationala a Romaniei. Ambasada a transmis ca sarbatoreste si ea si a atasat o imagine nu.

Albania, surpriza emotionanta de Ziua Nationala a Romaniei - FOTO

Albania a transmis un mesaj emotionant de Ziua Nationala a Romaniei. Pe o plasma imensa a aparut un mesaj de multumire pentru romanii care au ajutat autoritatile albaneze in urma cutremurlui devastator, in.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )