Libnet.ro
UNICEF

19:30

Un mesaj al lui Barack Obama, record de like-uri pe Twitter. Ce scria in el

Antena3 Antena3,
Un mesaj al lui Barack Obama, record de like-uri pe Twitter. Ce scria in el

Un tweet al fostului presedinte american Barack Obama 2009-2017) despre violentele rasiste care au avut loc la Charlottesville Virginia) a devenit marti mesajul cu cele mai multe like-uri din istoria retelei de. continuă pe Antena3

Barack Obama are cea mai apreciata postare pe Twitter din istorie! Iata ce poza si mesaj a pus!

Barack Obama a luat retelele de socializare cu asalt azi dupa ce a postat o fotografie in care priveste copii de diverse rase si un mesaj ce vine ca manusa in contextul violentelor rasiale din America. Postarea a devenit cea mai apreciata din istoria Twitter.

Tweetul postat de Barack Obama a ajuns sa fie cel mai popular din istorie. Cu ce fotografie a impresionat intreg mapamondul (FOTO)

Barack Obama a postat un mesaj pe Twitter care a ajuns sa fie cel mai popular din istorie. in mesajul amintit, fostul presedinte american a postat o fotografie in care se afla in compania a trei.

Tweetul publicat de Barack Obama dupa violentele de la Charlottesville este cel mai popular din istorie

Fostul presedinte american Barack Obama a publicat pe Twitter o fotografie cu el si trei copii de rase diferite si un citat din Nelson Mandela, in replica la violentele de la Charlottesville Virginia), din weekend, iar mesajul a devenit cel mai aprobat tweet din istorie, cu 2,8 milioane de like-uri, relateaza News. ro citand CNBC.

Cel mai popular Tweet din istorie. Mesajul a fost publicat de fostul presedinte Barack Obama

Cel mai popular mesaj din toata istoria retelei Tweeter este cel publicat, acum patru zile, de fostul presedinte al SUA, Barack Obama, a anuntat postul CNBC.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )