Libnet.ro
UNICEF

20:15

Tweetul publicat de Barack Obama dupa violentele de la Charlottesville este cel mai popular din istorie

Hotnews Hotnews,
 Tweetul publicat de Barack Obama dupa violentele de la Charlottesville este cel mai popular din istorie

Fostul presedinte american Barack Obama a publicat pe Twitter o fotografie cu el si trei copii de rase diferite si un citat din Nelson Mandela, in replica la violentele de la Charlottesville Virginia), din weekend, iar mesajul a devenit cel mai aprobat tweet din istorie, cu 2,8 milioane de like-uri, relateaza News. ro citand CNBC. continuă pe Hotnews

Un mesaj publicat de Obama dupa violentele de la Charlottesville este cel mai popular din istorie pe Twitter

Fostul presedinte american Barack Obama a publicat pe Twitter un citat din Nelson Mandela si o fotografie in care apare alaturi de trei copii de etnii diferite, in replica la violentele de la Charlottesville, Virginia, iar mesajul a devenit cel mai aprobat tweet din istorie, cu 2,8 milioane de like-uri, relateaza CNBC.

Tweetul postat de Barack Obama a ajuns sa fie cel mai popular din istorie. Cu ce fotografie a impresionat intreg mapamondul (FOTO)

Barack Obama a postat un mesaj pe Twitter care a ajuns sa fie cel mai popular din istorie. in mesajul amintit, fostul presedinte american a postat o fotografie in care se afla in compania a trei.

Un mesaj al lui Barack Obama, record de like-uri pe Twitter. Ce scria in el

Un tweet al fostului presedinte american Barack Obama 2009-2017) despre violentele rasiste care au avut loc la Charlottesville Virginia) a devenit marti mesajul cu cele mai multe like-uri din istoria retelei de.

Cel mai popular Tweet din istorie. Mesajul a fost publicat de fostul presedinte Barack Obama

Cel mai popular mesaj din toata istoria retelei Tweeter este cel publicat, acum patru zile, de fostul presedinte al SUA, Barack Obama, a anuntat postul CNBC.

Barack Obama are cea mai apreciata postare pe Twitter din istorie! Iata ce poza si mesaj a pus!

Barack Obama a luat retelele de socializare cu asalt azi dupa ce a postat o fotografie in care priveste copii de diverse rase si un mesaj ce vine ca manusa in contextul violentelor rasiale din America. Postarea a devenit cea mai apreciata din istoria Twitter.

3 morti si 35 de raniti dupa violentele dintre extrema-dreapta si contraprotestatari in orasul american Charlottesville

3 oameni si-au pierdut viata si alti 35 au fost raniti in violentele din timpul noptii izbucnite la un mars de extrema dreapta, al militantilor pentru suprematie rasiala, in orasul Charlottesville din statul american Virginia. O femeie a fost ucisa de o masina care a intrat in multime, iar doi politisti au murit, fara ca legatura dintre acestia din urma si incidentele violente sa fie clara, scrie AFP.

Presedintele Trump condamna rasismul si ura la doua zile dupa violentele din Virginia

Presedintele american Donald Trump a condamnat luni rasismul si pe cei care au manifestat la sfarsitul saptamanii trecute in orasul Charlottesville din statul Virginia pentru suprematia rasei.

FBI a deschis o ancheta dupa violentele din Virginia, unde o masina a intrat cu viteza intr-un grup de manifestanti

Biroul Federal de Investigatii FBI) a deschis o ancheta privind circumstantele in care o femeie a murit, dupa ce sambata a fost lovita de un automobil intrat in viteza intr-un grup de participanti la o contramanifestatie impotriva militantilor de extrema-dreapta la Charlottesville, statul american Virginia, relateaza Reuters si AFP.

FOTO + VIDEO. UPDATE. Stare de urgenta in Virginia, SUA, dupa violentele izbucnite intre nationalistii albi si manifestanti antirasisti. O masina a intrat in multimea care protesta, iar un elicopter al Politiei s-a prabusit. Bilantul victimelor aajuns la

Autoritatile din orasul Charlottesville, statul american Virginia, au declarat, sambata, starea de urgenta locala dupa izbucnirea unor ciocniri intre nationalisti albi si manifestanti antirasisti la un miting.

FOTO + VIDEO. UPDATE. Stare de urgenta in Virginia, SUA, dupa violentele izbucnite intre nationalistii albi si manifestanti antirasisti. O masina a intrat in multime, iar un elicopter al Politiei s-a prabusit. Bilantul victimelor a ajuns la 3 morti si 35

Autoritatile din orasul Charlottesville, statul american Virginia, au declarat, sambata, starea de urgenta locala dupa izbucnirea unor ciocniri intre nationalisti albi si manifestanti antirasisti la un miting.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )