Libnet.ro
UNICEF

18:00

Mesaj pe pagina de Facebook a Sorinei Pintea: Este inuman sa lasi un om ce sufera de o boala grava fara asistenta medicala specializata si permanenta

Adevărul Adevărul,
Mesaj pe pagina de Facebook a Sorinei Pintea: Este inuman sa lasi un om ce sufera de o boala grava fara asistenta medicala specializata si permanenta

Echipa Sorinei Pintea a postat, miercuri seara, un mesaj pe pagina oficiala de Facebook, in care afirma ca este inuman sa lasi un om ce sufera de o boala grava fara asistenta medicala specializata si permanenta. Nimeni nu a stabilit ca Sorina Pintea este vinovata! Ajunge! Adevarul va invinge, a scris echipa fostului ministru al Sanatatii. continuă pe Adevărul

Mesaj aparut pe pagina Sorinei Pintea: Este inuman sa lasi un om ce sufera de o boala grava fara asistenta medicala specializata

Un mesaj in care e precizat ca este inuman sa lasi un om ce sufera de o boala grava, care ii pune in pericol in fiecare clipa viata, fara asistenta medicala specializata si permanenta a aparut pe pagina fostului ministru al Sanatatii, mesajul fiind semnat echipa Sorinei.

Echipa Sorinei Pintea, mesaj pe pagina de Facebook a fostului ministru: Si copiii Romaniei vad asta. Umilirea si tortura umana trebuie sa dispara!

Echipa Sorinei Pintea a publicat, miercuri seara, un mesaj pe pagina de Facebook a fostului ministru al Sanatatii, in care denunta faptul ca aceasta, arestata preventiv pentru 30 de zile, nu beneficiaza de.

Primul mesaj transmis de avocatii Sorinei Pintea, dupa ce a fost arestata: Nu exista proces verbal pentru flagrant!

Avocatii Sorinei Pintea au transmis primul mesaj, dupa ce fostul ministru al Sanatatii a fost arestat pentru 30 de zile pentru ca ar fi primit mita. Acestia sustin ca nici macar nu exista un proces verbal pentru flagrant.

Ciolacu: Cazul Sorina Pintea este revoltator. Tararea in catuse pe scarile spitalului a unui om aflat in suferinta nu are nimic de a face cu justitia

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca ceea ce s-a intamplat in cazul Sorinei Pintea este revoltator, iar imbrancirea si tararea in catuse pe scarile spitalului a unui om aflat in suferinta nu au nimic de a face cu justitia. Ciolacu il ataca si pe Ludovic Orban.

Cutremur in PSD din cauza Sorinei Pintea. Schimb dur de replici intre doua nume grele din partid

Sorina Pintea, fostul Ministru la Sanatate, dupa ce si-a pierdut portofoliul din guvernarea PSD, s-a intors la Baia Mare ca director al spitalului din localitate. Procurorii DNA au avut suspiciuni asupra fostului ministru de luare de mita, iar acum este in arest timp de 30 de zile. Cutremur in PSD din cauza Sorinei Pintea Situatia .

Trecutul rusinos al fiului Sorinei Pintea. De ce a fost arestat si condamnat la inchisoare

Sorina Pintea este fost ministru al Sanatatii si manager al Spitalului Judetean Baia Mare. Sorina Pintea si-a dat demisia din functia de manager al Spitalului de Urgenta Dr. Constantin Opris din Baia Mare si a fost suspendata din PSD. Momentan, va fi numit un manager interimar si un colectiv de medici la conducerea unitatii, a declarat .

Povestea fabuloasa a Sorinei Pintea. Cum a ajuns sa infieze un copil, la 50 de ani

Dupa ce a fost implicata intr-un controvesat scandal, pe final de mandat, cand a dat o decizie ciudata, acum fostul Ministru al Sanatatii, Sorina Pintea este implicata intr-un alt scandal, de luare si dare de mita. Sorina Pintea este acum incarcerata pentru 30 de zile, iar procurorii au demarat procedura pentru acest aspect. Povestea fabuloasa .

Avocatii Sorinei Pintea: Nu a existat un flagrant. Este victima unei inscenari

Avocatii Sorinei Pintea, arestata preventiv pentru luare de mita, au facut primele precizari publice cu privire la dosarul in care este implicat fostul ministru al Sanatatii. Acestia sustin ca nu a existat un flagrant si ca Pintea este victima unei inscenari si a unor jocuri politice murdare.

Ciolacu reactioneaza dur la situatia Sorinei Pintea: Tararea in catuse pe scarile spitalului a unui om aflat in suferinta nu are nimic de a face cu justitia

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, reactioneaza dur la situatia Sorinei Pintea. Seful social-democratilor sustine ca ceea ce s-a intamplat in cazul fostului ministru al Sanatatii este.

GABRIEL ZETEA, DESPRE CAZUL PINTEA: Voi propune suspendarea din partid a Sorinei Pintea

Presedintele CJ Maramures si liderul filialei PSD Gabriel Zetea se declara socat de acuzatiile impotriva Sorinei Pintea - arestata pentru luare de mita - si anunta ca va numi o conducere interimara, va dispune o ancheta privind achizitiile la Spitalul Judetean, unde aceasta era manager, si va propune suspendarea din partid a Sorinei Pintea si a tuturor celor care ar putea avea legatura cu acest caz.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )