Libnet.ro
UNICEF

19:46

Echipa Sorinei Pintea, mesaj pe pagina de Facebook a fostului ministru: Si copiii Romaniei vad asta. Umilirea si tortura umana trebuie sa dispara!

B1 B1,
Echipa Sorinei Pintea, mesaj pe pagina de Facebook a fostului ministru: Si copiii Romaniei vad asta. Umilirea si tortura umana trebuie sa dispara!

Echipa Sorinei Pintea a publicat, miercuri seara, un mesaj pe pagina de Facebook a fostului ministru al Sanatatii, in care denunta faptul ca aceasta, arestata preventiv pentru 30 de zile, nu beneficiaza de. continuă pe B1

Mesaj pe pagina de Facebook a Sorinei Pintea: Este inuman sa lasi un om ce sufera de o boala grava fara asistenta medicala specializata si permanenta

Echipa Sorinei Pintea a postat, miercuri seara, un mesaj pe pagina oficiala de Facebook, in care afirma ca este inuman sa lasi un om ce sufera de o boala grava fara asistenta medicala specializata si permanenta. Nimeni nu a stabilit ca Sorina Pintea este vinovata! Ajunge! Adevarul va invinge, a scris echipa fostului ministru al Sanatatii.

Mesaj aparut pe pagina Sorinei Pintea: Este inuman sa lasi un om ce sufera de o boala grava fara asistenta medicala specializata

Un mesaj in care e precizat ca este inuman sa lasi un om ce sufera de o boala grava, care ii pune in pericol in fiecare clipa viata, fara asistenta medicala specializata si permanenta a aparut pe pagina fostului ministru al Sanatatii, mesajul fiind semnat echipa Sorinei.

Liviu Pop anunta ca il va da in judecata pe fiul Sorinei Pintea, dupa ce acesta a acuzat ca senatorul ar fi implicat in dosarul de mita al fostului ministru al Sanatatii

Senatorul Liviu Pop depune plangere penala pe numele fiului Sorinei Pintea, care a declarat ca denuntatorul din dosarul mamei sale i-a spus ca i-a dat alte patru transe de bani parlamentarului PSD. Social-democratul spune ca are de aparat o imagine cat Casa Poporului, scrie Mediafax.

Cutremur in PSD din cauza Sorinei Pintea. Schimb dur de replici intre doua nume grele din partid

Sorina Pintea, fostul Ministru la Sanatate, dupa ce si-a pierdut portofoliul din guvernarea PSD, s-a intors la Baia Mare ca director al spitalului din localitate. Procurorii DNA au avut suspiciuni asupra fostului ministru de luare de mita, iar acum este in arest timp de 30 de zile. Cutremur in PSD din cauza Sorinei Pintea Situatia .

Sorina Pintea a demisionat. Cum arata cererea de demisie a fostului ministru al Sanatatii FOTO

Sorina Pintea, ex-ministrul Sanatatii, si-a dat demisia din functia de manager al Spitalului de Urgenta Dr. Constantin Opris din Baia Mare, dupa acuzatiile DNA. Cum arata cererea de demisie a Sorinei Pintea, fostul ministru al Sanatatii? Sorina Pintea este arestata preventiv, acuzata ca ar fi luat mita zece mii de euro si 120. 000 de lei, .

Primul mesaj transmis de avocatii Sorinei Pintea, dupa ce a fost arestata: Nu exista proces verbal pentru flagrant!

Avocatii Sorinei Pintea au transmis primul mesaj, dupa ce fostul ministru al Sanatatii a fost arestat pentru 30 de zile pentru ca ar fi primit mita. Acestia sustin ca nici macar nu exista un proces verbal pentru flagrant.

Informatii cruciale din ancheta dosarului Sorinei Pintea: Geanta ei a fost aruncata efectiv in zona flagrantului

Jurnalistul si social-democratul Liviu Alexa a facut dezvaluiri in cazul Sorinei Pintea. Acesta sustine ca geanta fostului ministru al Sanatatii a fost aruncata in zona flagrantului, iar Pintea nu ar fi pus mana pe nicio bancnota.

Ciolacu reactioneaza dur la situatia Sorinei Pintea: Tararea in catuse pe scarile spitalului a unui om aflat in suferinta nu are nimic de a face cu justitia

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, reactioneaza dur la situatia Sorinei Pintea. Seful social-democratilor sustine ca ceea ce s-a intamplat in cazul fostului ministru al Sanatatii este.

Liviu Pop spune ca va face plangere penala impotriva fiului Sorinei Pintea: Cer daune morale

Senatorul social-democrat Liviu Pop a declarat luni, la Parlament, ca va formula plangere penala impotriva fiului fostului ministru al Sanatatii Sorina Pintea, pentru a-i cere daune morale pentru prejudiciu de imagine provocat de declaratiile iresponsabile ale acestuia, scrie Agerpres.

Protest pentru sustinerea Sorinei Pintea, fostul ministru al Sanatatii

Se anunta protest pentru sustinerea Sorinei Pintea. Baimarenii vor sa se adune pentru a-si manifesta solidaritatea fata de suferinta traita de fostul ministru al Sanatatii.

ştiri de la B1

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )