Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ce mesaj a postat Iohannis pe Facebook dupa iesirea in Piata Universitatii

România Liberă România Liberă,
Ce mesaj a postat Iohannis pe Facebook dupa iesirea in Piata Universitatii

Dupa aparitia in Piata Universitatii, presedintele Klaus Iohannis a scris intr-un postare pe Facebook ca a vazut printre oamenii din strada multa revolta, dar si speranta ca lucrurile pot fi schimbate, adaugand ca le-a transmis sa aiba incredere si sa ramana implicati. continuă pe România Liberă

Presedintele Iohannis a ajuns in Piata Universitatii

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns in Piata Universitatii, duminica seara, putin inainte de ora 20. Seful statului asculta revendicarile protestatarilor.

FOTO. Presedintele Iohannis a ajuns in Piata Universitatii

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns in Piata Universitatii, duminica seara, putin inainte de ora 20. Seful statului asculta revendicarile protestatarilor.

FOTO. Vizita presedintelui Iohannis in Piata Universitatii

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns in Piata Universitatii, duminica seara, putin inainte de ora 20. Seful statului a ascultat revendicarile protestatarilor.

Cum comenteaza BASESCU vizita lui IOHANNIS in Piata Universitatii

Fostul presedinte Basescu a salutat vizita lui Iohannis in Piata Universitatii, vizita care s-a desfasurat duminica seara.

Mii de oameni in Piata Universitatii in a sasea zi de proteste Colectiv

Peste 1000 de persoane s-au adunat in Piata Universitatii, duminica seara, in a sasea zi de proteste, dupa incendiul din clubul Colectiv.

Piata Universitatii: Protestatari urcati pe o scena, fluierati si huiduiti din multime

Manifestatia care a avut loc vineri seara in Piata Universitatii s-a incheiat, dupa ce cateva mii de oameni au scandat din nou impotriva coruptiei si au adus un omagiu victimelor incendiului din Colectiv si dupa ce oamenii au fost invitati sa ia.

Cine sunt oamenii cu portavoce care ii ghideaza pe protestatarii din Piata Universitatii

Dupa tragedia din clubul Colectiv, mii de oameni au iesit in strada, in Piata Universitatii din Capitala, pentru a-si striga nemultumirile pe care le au fata de intreaga clasa politica. Pe langa prostetatarii experimentati, o multime de oameni nemultumiti de modul in care este condusa Romania in acest moment s-au inarmat cu portavoce si i-au indemnat pe protestatari sa scandeze ore in sir.

Un fotbalist din echipa nationala a fost alaturi de romanii din Piata Universitatii

Dupa fostele gimnaste Monica Rosu si Corina Ungureanu, un alt sportiv important a participat la protestele din Piata Universitatii.

Peste 3.000 de oameni scandeaza Plecati, plecati si nu mai candidati! in Piata Universitatii

ACTUALIZARE 20:30 Numarul de bannere al protestatarilor din Piata Universitatii este cu mult mai mare decat in seara trecuta, transmite corespondentul nostru la fata locului. ------------- * ACTUALIZARE 19:47 Peste 3. 000 de protestatari in Bucuresti Peste 3. 000 de oameni se afla in Piata Universitatii, unde bulevardul Nicolae Balceascu este blocat, oamenii scandand Plecati, plecati si nu mai candidati!, transmite Mediafax. Manifestantii scandeaza Nu dati afara tinerii din tara!, Hotii si Plecati, plecati si nu mai candidati!, Coruptia ucide!, Parlament penal, mars la tribunal!. Oamenii au cantat Imnul national, agita steaguri si sufla in vuvuzele.

POMPIERII au venit in Piata Universitatii. Vezi motivul interventiei

Pompierii au venit in Piata Universitatii din Bucuresti, duminica seara, cu o autospeciala cu scara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )