Libnet.ro
UNICEF

17:30

Mesaj primit de Politie in cazul crimelor de la Caracal: Faceti ceva, Alexandra traieste, este in podul unei case

Adevărul Adevărul,
Mesaj primit de Politie in cazul crimelor de la Caracal: Faceti ceva, Alexandra traieste, este in podul unei case

Politistii au pornit, miercuri la pranz, pe o noua pista in cazul crimelor de la Caracal, dupa ce au primit un mesaj in care se mentiona ca Alexandra Macesanu este in viata, in podul unei case, si ca risca sa moara de foame si de sete. continuă pe Adevărul

Reactia unui sef de Politie in cazul crimelor din Caracal: imi este rusine. Lucrez intr-un sistem bolnav, putred

Seful Politiei Orasului Fieni, comisarul Marius Dinca, a reactionat dur in urma tragediei de la Caracal, care a socat o tara intreaga. El spune ca Alexandra ar fi putut fi salvata daca politistii ar fi ajuns la ea mai repede, iar apelul ei ar fi fost luat in serios.

Cazul crimelor de la Caracal. Opt politisti cercetati disciplinar Parchetul, sesizat in cazul politistului care a preluat apelul Alexandrei la 112

Corpul de control al ministrului de Interne a propus cercetarea prealabila in cazul a 5 ofiteri si 3 agenti care au intervenit in cazul fetei de 15 ani ucise la Caracal. De asemenea, a fost informat Parchetul Judecatoriei Caracal pentru verificari in cazul agentului de la Politia Olt care a preluat apelul de la 112, a anuntat luni Ministerul de Interne. Potrivit unor surse judiciare, raportul intocmit de Ministerul de Interne in acest caz arata ca politistul care a vorbit cu Alexandra atunci cand fata a sunat la 112 pentru a cere ajutor a avut o atitudine refractara fata de situatia prezentata de tanara si nu s-a implicat pentru a obtine mai multe date privind locul in care este sechestrata.

VIDEO Interventia intempestiva a Politiei in cazul crimelor de la Caracal dupa primirea mesajului ca Alexandra ar fi in viata

Politistii au intervenit, miercuri la pranz, intr-un mod intempestiv, la o locuinta din Caracal, aflata in apropierea casei lui Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si pe Luiza Melencu.

Cazul crimelor din Caracal. in 2017, ucigasul a vandut 700 de metri patrati din terenul de la casa groazei

Gheorghe Dinca, ucigasul de la Caracal, a vandut o parte din terenul aferent imobilului de pe strada Craiovei nr. 169, in anul 2017, unei familii din localitate. Este vorba de o suprafata de 699 de metri patrati.

FOTO Cautari in zona Draghiceni in cazul crimelor de la Caracal. Politistii urmaresc noi piste

Dupa mai multe perchezitii in vecinatatea casei lui Gheorghe Dinca s-a ajuns cu operatiunile de cautare la 4 kilometri distanta, in zona baltii Draghiceni.

Sectia Speciala a demarat urmarirea penala in rem, pentru abuz in serviciu, in cazul crimelor de la Caracal

Procurorii Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie SIIJ) au dispus duminica inceperea urmaririi penale in rem, pentru abuz in serviciu, in cazul crimelor din Caracal, potrivit unui comunicat de presa emis e Parchetul General.

Avocatul Poporului s-a sesizat in cazul CRIMELOR iN SERIE de la Caracal

Avocatul Poporuluis-a sesizat din oficiu in cazul crimelor de la Caracal, a inceput investigatiile si va intocmi un Raport Specialreferitor la problemele de sistem care au inlesnit crimele de la.

Ion Cristoiu, teorie exploziva in cazul crimelor din Caracal: DIICOT vrea sa musamalizeze si sa opreasca ancheta. Gheorghe Dinca cred ca face parte dintr-o retea de proxeneti

Ion Cristoiu lanseaza o teorie exploziva in cazul crimelor din Caracal. Jurnalistul sustine ca DIICOT vrea sa musamalizeze si chias sa opreasca ancheta fiindca Gheorghe Dinca ar face parte dintr-o retea de.

Reactia lui Adrian Nastase in cazul crimelor din Caracal

Adrian Nastase a reactionat pe blogul personal in cazul crimelor ingrozitoare petrecute la Caracal. In ultimii 15 ani, tema coruptiei a tinut agenda interna si externa a Romaniei. Era o tema utila si pentru.

Dezvaluire socanta in cazul crimelor din Caracal. Un barbat a fost dat disparut acum doi ani, in conditii similare. Vasile Gheorghe avea o suma mare de bani la momentul cand a fost vazut ultima data

Cazul crimelor din Caracal pare mult mai complicat decat este. Se pare ca inca un barbat a disparut in conditii similare, in anul 2017. Vasile Gheorghe a disparut de acasa la inceputul lunii august 2017, iar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )