Libnet.ro
UNICEF

16:30

Mesaj trimis de Simona Halep din Singapore

Online Sport Online Sport,
Mesaj trimis de Simona Halep din Singapore

Simona Halep a ajuns in Singapore pentru a participa al doilea an consecutiv la Turneul Campioanelor, competitia care le reuneste la start pe cele mai valoroase opt jucatoare dupa rezultatele obtinute in acest sezon. continuă pe Online Sport

WTA: Cinci motive pentru a o urmari pe Simona Halep la Singapore

Publicul ar trebui sa isi doreasca sa o vada pe jucatoarea de tenis Simona Halep jucand in Turneul Campioanelor, pentru ca este cea mai buna jucatoare pe hard din circuit in acest an, arata site-ul WTA, care a facut o lista cu cinci motive pentru care a o urmari pe Halep la Singapore.

Cinci motive pentru a fi cu ochii pe Simona Halep in Singapore

Turneul Campioanelor de la Singapore bate la usa si deja s-au ocupat jumatate din locurile dedicate ultimei mari competitii in tenisul feminin.

Ce mesaj a transmis Simona Halep din Singapore

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA si principala favorita la Turneul Campioanelor, din Singapore, s-a declarat incantata sa participe din nou la aceasta competitie si a mentionat ca ii apteapta pe fanii.

TOP 20 Jucatoare la Turneul Campioanelor in cei 45 de ANI. Simona Halep, rivala unor nume grele!

Turneul Campioanelor, care se va disputa pentru al doilea an consecutiv la Singapore, incepand cu 25 octombrie, a adunat nume mari ale tenisului mondial in cei 45 de ani de istorie. Simona Halep incearca sa-si imbunatateasca performanta, anul acesta si sa calce pe urmele unor unor giganti ai tenisului.

Simona Halep a dezvaluit cine a fost idolul ei: Cand il vedeam, eram foarte emotionata

Simona Halep se pregateste in aceste zile pentru Turneul Campioanelor. Este favorita numarul unu a competitiei din Singapore.

Italienii nu o vad favorita pe Simona Halep la Turneul Campioanelor: Nu i-a mers bine la competitiile importante

Pe 25 octombrie va debuta Turneul Campioanelor, competitie unde Simona Halep a obtinut calificarea de mai mult timp. Cu toate ca va fi favorita numarul unu dupa retragerea Serenei Williams), Simona Halep nu este vazuta drept o posibila castigatoare a turneului de italienii de la oktennis. it: Nu i-a mers bine la turneele importante.

WTA: Simona Halep, in continuare pe locul doi - Opt jucatoare lupta pentru ultimele trei locuri disponibile de la Turneul Campioanelor

Simona Halep se afla si in aceasta saptamana pe locul doi in ierarhia WTA, cu 6580 de puncte acumulate. In TOP 200, Romania are sapte jucatoare. Pana in acest moment, cinci sportive au obtinut calificarea la Turneul Campioanelor, iar pentru ultimele trei locuri disponibile lupta opt jucatoare. Ierarhia WTA este dominata de Serena Williams 11. 285 puncte).

FOTO Imaginea zilei: Simona Halep si Nadia Comaneci, antrenament pentru Olimpiada de la Rio

Simona Halep a adaugat pe contul ei de Twitter cateva imagini de la un antrenament pe care l-a facut impreuna cu Nadia Comaneci.

Problemele de emotivitate ale Simonei Halep, din cauza tatalui?

Simona Halep a vorbit despre perioada sa de formare in care avea emotii la tenis. Emotiile nu i s-au stins nici acum, aproape de maturitate, iar acest lucru poate fi cauzat demodul in care trairile interioare au fost abordate incopilarie si adolescenta.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )