Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce mesaje au aparut in barul in care se filmeaza serialul Las Fierbinti de la PRO TV. Curiosii au pozat repede

Playtech Playtech,
Ce mesaje au aparut in barul in care se filmeaza serialul Las Fierbinti de la PRO TV. Curiosii au pozat repede

Lansat in urma cu mai bine de sapte ani, Las Fierbinti serialul de la PRO TV continua sa se bucure de un succes urias din partea fanilor, motiv pentru care un nou sezon al productiei va incepe in curand. Multi telespectatori au fost insa curiosi sa vada cum arata localitatea in care se filmeaza . continuă pe Playtech

Cat costa un suc, la carciuma din serialul Las Fierbinti. Localul de la PRO TV e des vizitat de curiosi

Fierbinti-Targ a devenit un loc in care aproape ca se fac pelerinaje, dintr-un simplu oras. Preturile au bubuit cu ocazia aceasta? Pana la urma, profitul e profit, ar zice patronul, conform unor clientil care au trecut pe acolo. Cat costa bauturile din Baru lu Bobita si de ce se plang unii de ele? Baru lu .

Aspirina din Las Fierbinti, accidentata la filmarile de la PRO TV. Mirela Oprisor, cu piciorul in ghips

Mirela Oprisor, alias Aspirina din Las Fierbinti, a luat pe toata lumea prin surprindere in momentul in care si-a facut aparitia, recent, pe platoul de filmare al serialului. Actrita s-a prezentat accidentata, la locul de munca, si va trebui ca o perioada de timp sa respecte anumite reguli pentru ca lucrurile sa nu se inrautateasca.

Cu ce probleme s-a ales Adrian Vancica, dupa rolul lui Celentano din Las Fierbinti: Dupa filmari, mi se intampla mereu!

Arta cere sacrificii. Adrian Vancica a simtit acest lucru pe pielea sa, dupa rolul lui Celentano din Las Fierbinti. Cu ce probleme s-a ales actorul interpretandu-l pe betivul satului din 2012 si pana acum? Cu ce probleme s-a ales Adrian Vancica, dupa rolul lui Celentano din Las Fierbinti Adrian Vancica l-a adus la viata pe .

Acum e vedeta in Las Fierbinti, dar Adrian Vancica, zis Celentano, a avut probleme grave cu banii

Adrian Vancica, cunoscut drept Celentano din Las Fierbintia avut grave probleme cu banii. inainte de a se integra perfect in Fierbinti a avut de trecut cateva hopuri. Acum e vedeta in Las Fierbinti, dar Adrian Vancica, zis Celentano, a avut probleme cu banii Adrian Vancicasau mai bine Celentano, dupa cum il recunoaste toata lumea pe .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2084 seconds )