Libnet.ro
UNICEF

17:30

Mesaje de Craciun: cele mai frumoase urari pentru cei dragi

România Liberă România Liberă,
Mesaje de Craciun: cele mai frumoase urari pentru cei dragi

Traficul prin mesageria scrisa se supraaglomereaza in aceste zile, casuta de mesaje de pe adresa personala sau de serviciu de email se umple de mesaje, iar pe retelele de socializare abunda poze dintre cele mai diverse cu urari si imagini de sezon. continuă pe România Liberă

MESAJE DE CRACIUN. Cele mai bune URARI pentru telefonul mobil. Scurte si concise

Va doresc ca sarbatorile de iarna sa va aduca sanatate si fericire, implinirea tuturor dorintelor si sanatate celor dragi. La multi ani!Liniste interioara, speranta si.

Cele mai frumoase cantece internationale de Craciun

Nimic nu se compara cu atmosfera de sarbatoare care inunda casele noastre de Craciun. Masa imbelsugata, bradul impodobit, toata familia stransa laolalta ascultand colide sau.

SARBATORI FERICITE! Cele mai utile MESAJE DE CRACIUN 2015 pe care poti sa le trimiti

SARBATORI FERICITE! Google sarbatoreste CRACIUNUL 2015 cu un doodle special. Prilej numai bun pentru a va aminti care sunt cele mai bune MESAJE DE CRACIUN in 2015. Va doresc ca s.

Cele mai bune smartphone-uri din 2015

Daca iti doresti sa cumperi, de Craciun, un nou telefon mobil inteligent, poate te va ajuta urmatorul clasament in a lua cea mai buna decizie. Iata cele mai bune smartphone-uri din 2015.

Cele mai cautate personalitati pe Google in 2015: Florin Salam, Messi si Kim Kardashian

Acum putin timp, scriam despre cele mai cautate lucruri pe Google anul acesta. Simona Halep, tragediile de la Colectiv si redactia Charlie Hebdo, Dacian Ciolos: acestea sunt doar cateva dintre cele mai populare cautari. Totusi, se pare ca lipseste cineva. Cei de la Time au publicat un top al celor mai cautate personalitati de pe [].

Cele mai comune probleme medicale in perioada Sarbatorilor

Ne aflam intr-o perioada a exceselor culinare si pentru a ne bucura sanatosi de magia Craciunului, medicii ne recomanda sa mancam si sa bem inteligent, cu masura. Cateva sugestii pentru cititorii Romania Libera de la medicul de familie Rodica Sava, care ne prezinta si cele mai comune probleme medicale din aceasta perioada.

Harta partiilor de schi: care sunt cele mai lungi partii din Romania

Partieee. in Romania se poate schia pe 146 de km de partii, in 20 de judete. Asa ca pregatiti-va schiurile pentru cele 164 de partii omologate. Aflati care sunt cele mai lungi partii din tara.

Utile: Cum iti detoxifici ficatul peste noapte ca sa te trezesti plina de energie; Cele mai sanatoase fructe uscate. Previn artrita, guta si bolile de inima; Trucuri care te scapa de constipatie pentru totdeauna

Ce alimente nu ar trebui sa congelezi niciodata. Cele mai multe legume si fructe nu isi pierd proprietatile in momentul in care le congelezi, insa altele. Ce boli pot cauza somnul insuficient. Persoanele care nu dorm suficient, adica sapte-opt ore pe noapte, sunt mai predispuse la anumite afectiuni.

Oscar 2016: Lista scurta a filmelor care pot primi o nominalizare pentru cele mai bune efecte speciale VIDEO

Mad Max, Star Wars 7 si The Martian se numara printre productiile incluse pe lista scurta a lungmetrajelor care au sansa de a primi o nominalizare la premiile Oscar pentru Cele mai bune efecte speciale.

Cele mai economice masini Diesel: In ce conditii sunt economice masinile cu cel mai mic consum?

Motorizarile Diesel pentru autoturisme au devenit deosebit de populare in Europa, jumatate dintre masinile vandute utilizand drept combustibil, motorina. Dintre acestea care sunt cele mai economice?.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )