Libnet.ro
UNICEF

17:30

Mesaje emotionante dupa moartea bloggeritei romance care s-a sinucis. Parca e un vis urat ce s-a intamplat

Antena3 Antena3,
Mesaje emotionante dupa moartea bloggeritei romance care s-a sinucis. Parca e un vis urat ce s-a intamplat

Bloggerita Raluca Rosu a murit la 28 de ani, dupa ce s-ar fi aruncat de la etajul 6 al apartamentului sau. Aceasta a fost gasita fara suflare in fata blocului sau din sectorul 6 al. continuă pe Antena3

Atac mizerabil al unui lider PNL dupa moartea psihologului Hanibal Dumitrascu

Adrian Ionica, vicepresedinte PNL Prahova si consilier judetean a trecut in week-end cu vederea ca este persoana publica si s-a dezlantuit pe Facebook cu mesaje pline de ura comentand la un articol care.

Mesaje cutremuratoare dupa accidentul cumplit din Arad, in urma caruia doua tinere si-au pierdut viata

Doua tinere de 24, respectiv 26 de ani, si-au pierdut viata in urma unui accident cumplit care s-a petrecut in judetul Arad. Masina in care se aflau cele doua fete, plus inca doi baieti, a derapat si a.

Dupa moartea Ionelei PRODAN, muzica populara romaneasca este ZGUDUITA de o noua veste TERIBILA: Din pacate, este vorba de indragita artista...

Dupa ce moartea artistei Ionela Prodan a indoliat o tara intreaga, o noua veste zguduie muzica populara romaneasca. ArtistaMaria Butaciu, in varsta de 78 de ani, se afla in coma, iar medicii fac.

Mesajul de condoleante al premierului Viorica Dancila dupa moartea academicianului Mircea Malitia

Prim-ministrul Viorica Dancila a transmis un mesaj de condoleante in urma mortii academicianului Mircea Malita, aratand ca acesta a fost un om care a iubit adevarul si si-a slujit tara cu cel mai inalt.

Dupa moartea celebrei Stela Popescu, o alta veste trista zguduie Romania! Din pacate, este vorba despre indragitul actor Alexandru Arsinel...

Alexandru Arsinel a fost devastat de moartea colegei sale de scena, indragita actrita Stela Popescu. Mai mult, sotia lui este imobilizata la pat, iar suferintele recente i-au agravat si lui starea de.

Ionela Prodan a fost JEFUITA! Anamaria a spus ADEVARUL despre ce s-a intamplat cu AVEREA URIASA dupa moartea indragitei artiste...

Ionela Prodan ar fi fost jefuita de prietenii fiicei sale, dupa cum anunta, la un moment dat, chiar fiica acesteia, Anamaria. Potrivit cancan. ro, incidentul ar fi avut loc in urma cu 25 de ani, pe vremea cand.

O noua veste trista a lovit ca un traznet dupa MOARTEA Ionelei Prodan: Este vorba de IUBITUL indragitei artiste...

A trecut mai bine de o luna de cand Ionela Prodan, s-a stins din viata, la varsta de 70 de ani, dupa o crunta lupta cu cancerul la pancreas. Artista a fost plansa cu lacrimi amare de fiicele sale, dar.

Accident grav in Arad. Doua persoane au murit, dupa ce masina in care se aflau a cazut intr-un lac

Doua tinere au murit, duminica seara, dupa ce masina in care se aflau alaturi de alti doi barbati a plonjat de pe un drum agricol in lacul Ghioroc, din judetul Arad, transmite corespondentul MEDIAFAX.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )