Libnet.ro
UNICEF

18:45

Mesaje de 1 Martie. Cele mai frumoase urari, felicitari si sms-uri pe care sa le trimiti celor dragi

Antena3 Antena3,
Mesaje de 1 Martie. Cele mai frumoase urari, felicitari si sms-uri pe care sa le trimiti celor dragi

Mesaje de 1 Martie. Felicitari de 1 Martie. Prima zi a primaverii poate fi un bun prilej de a le transmite, cu ocazia Martisorului, cele mai frumoase urari persoanelor dragi din familia ta, prietenelor sau colegelor. continuă pe Antena3

Dragobete 2020: Cele mai FRUMOASE mesaje, urari si felicitari pentru indragostiti!

Pe 24 februarie, ziua de Dragobete, este momentul perfect pentru a surprinde persoana iubita cu mesaje de iubire. Felicitari, mesaje, sms-uri pentru indragostiti. Sa iubesti.

Dragobete. Cele mai frumoase mesaje de dragoste pentru ei

Dragobete. De Dragobete este momentul potrivit pentru a surprinde persoana iubita cu SMS-uri, felicitari si mesaje de dragoste.

Nicusor Dan: Cele mai multe companii municipale trebuie desfiintate; PMB trebuie sa cheltuie cat castiga, si nu mai mult

Deputatul independent Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, considera ca cele mai multe dintre companiile municipale trebuie desfiintate, astfel incat Primaria generala sa cheltuie cat castiga, si nu mai mult, anunta Agerpres.

Indexul Ignorantei: Romania e a doua tara in care se inregistreaza perceptiile cele mai eronate (studiu)

Romania e a doua tara in care s-au inregistrat perceptiile cele mai eronate, conform Indexului Ignorantei. Pentru 2020, Turcia primeste premiul, putin dorit, de tara cu cele mai putin corecte perceptii. Top 3 este completat de Spania. Brazilienii sunt populatia cu estimarile cele mai apropiate de realitate, urmati de sud-coreeni si olandezi. Cea de-a doua editie a studiului Pericolele perceptiei arata estimarile eronate ale oamenilor din 32 de tari cu privire la proportia celor care mor din cauza bolilor, violentei, accidentelor sau din alte cauze.

Cele mai odioase mituri si adevaruri despre Nicolae Ceausescu. Crimele de la Casa Poporului

Ce facea un om normal pe vremea lui Ceausescu daca n-avea televizor sa se uite la coronavirus? Pai ce sa faca? Schimba retete sau il barfea pe cel mai iubit dintre conducatori. Chiuveta cu baterii din aur Subiecte erau garla de la faptul ca se spunea ca nu purta niciodata un costum de doua .

Apple isi pregateste intrarea pe una dintre cele mai mari piete de smartphone-uri din lume

Timp de un deceniu, compania din Cupertino a mizat pe terti in incercarea de a patrunde pe piata din India, una dintre cele mai mari din lume in materie de electronice.

Cine sunt candidatii cu cele mai mari sanse la alegerile parlamentare noi din Hancesti

Candidatii din circumscriptia nr. 38 Hancesti cu cele mai mari sanse sunt Stefan Gatcan, de la Partidul Socialistilor, si candidatul independent Grigore Cobzac. La o distanta foarte mica este Olesea Stamate, de la Partidul Actiune si Solidaritate, si Vitalie Balinschi, de la Partidul Politic Sor. Sunt rezultatele unui sondaj realizat in aceasta circumscriptie de catre compania Date Inteligente SRL iData), in perioada 20-25 februarie.

Predictia lui Sorin Rosca Stanescu. Cine are cele mai mari sanse pentru nominalizarea de premier

Jurnalistul Sorin Rosca Stanescu considera ca cele mai mari sanse pentru functia de premier le are Catalin Predoiu.

Romanii dau iama in supermarket, din cauza coronavirus! Ce produse sunt cele mai cautate mai ceva ca de sarbatori

Cetatenii romani au golit magazinele in ultimele zile. Din cauza infectiilor cu Covid-19 aparute in Italia recent, stocurile noastre au inceput sa scada. Directorul AMRCR face o declaratie in acest caz. Romanii dau iama in supermarket, din cauza coronavirus! Directorul executiv al Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania, George Badescu, face un anunt in privinta .

Care sunt cele mai bune ceaiuri pentru a combate stresul

Conform mai multor studii efectuate de universitati din America, un sfert din populatia lumii sufera sau a suferit la un moment dat de stres si anxietate. Mai multe ceaiuri au efecte dovedite impotriva stresului. Va prezentam cele mai bune ceaiuri pentru a combate stresul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )