Libnet.ro
UNICEF

14:15

Apple isi pregateste intrarea pe una dintre cele mai mari piete de smartphone-uri din lume

Adevărul Adevărul,
Apple isi pregateste intrarea pe una dintre cele mai mari piete de smartphone-uri din lume

Timp de un deceniu, compania din Cupertino a mizat pe terti in incercarea de a patrunde pe piata din India, una dintre cele mai mari din lume in materie de electronice. continuă pe Adevărul

Din cauza coronavirusului a fost anulat unul dintre cele mai mari saloane de ceasuri ale Europei

Din cauza epidemiei de coronavirus nu se va mai tine salonul de orologerie de la Geneva care era programat intre 25 si 29 aprilie, scrie publicatia gmtpost. com. Diverse evenimente, mai ales sportive, au fost anulate din cauza crizei sanitare si au fost discutii si despre posibila anulare a salonului Auto de la Geneva, care incepe in 3 martie. Acesta se va tine insa.

Top 10 Cele mai Gustoase Retete cu Avocado

Avocado este unul dintre cele mai in voga ingrediente, nu doar pentru faptul ca este foarte sanatos, ci si datorita faptului ca poate fi folosit intr-o varietate larga de retete, de la sandviciuri si salate,.

Zece dintre cele mai premiate filme romanesti. Care e singurul film nominalizat la Globurile de Aur

Va prezentam o lista de filme romanesti care au impresionat atat in tara, cat si in strainatate si au obtinut mai multe premii.

Tanara care, la 33 de ani, conduce unul dintre cele mai importante hoteluri din Romania. N-as pleca niciodata din tara

Catalina Iovan are 33 de ani si este nascuta in Herculane Caras-Severin). in momentul de fata, conduce Minerva Grand Resort, un hotel de patru stele, cu cel mai modern centru spa din tara, mentionat de doua ori consecutiv de publicatia The Guardian in topul celor mai bune zece destinatii de relaxare din Europa.

Unul dintre cele mai mari mistere ale istoriei recente: a fost sau nu Pius al XII-lea Papa lui Hiter? Arhivele Vaticanului se deschid pe 2 martie

In curand se va permite accesul la arhiva Vaticanului privind viata si faptele Papei Pius al XII-lea, personalitatea poate cea mai stranie, tragica si controversata a timpului sau.

Primarul Daniel Florea: Sectorul 5 al Capitalei are un rating de la Fitch mai bun decat Romania (VIDEO)

Primarul Daniel Florea a declarat, miercuri seara, in direct pe B1 TV, ca Sectorul 5 are un rating de la Fitch, una dintre cele mai prestigioase agentii din lume, mai bun decat il are Romania per.

Mirabela Dauer, in DOLIU! Marea artista nu-si mai poate stapani lacrimile

Artista Mirabela Dauer traverseaza un moment greu in viata sa. O mare iubitoare de animale, aceasta a izbucnit in plans cand si-a pierdut una dintre cele mai iubite fiinte din viata sa. Zaza, catelusa.

Cea mai eficienta masca de fata, cu bicarbonat de sodiu. Tenul tau se transforma total

Nu mai este un secret ca bicarbonatul de sodiu are numeroase proprietati si este adesea folosit in tratamente cosmetice. Una dintre cele mai eficiente masti naturiste pentru fata, ideala pentru curatarea in profunzime a tenului, il are in compozitie. Un amestec din miere, bicarbonat de sodiu si apa iti va reda luminozitatea si va indeparta celulele moarte.

Nicusor Dan: Cele mai multe companii municipale trebuie desfiintate; PMB trebuie sa cheltuie cat castiga, si nu mai mult

Deputatul independent Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, considera ca cele mai multe dintre companiile municipale trebuie desfiintate, astfel incat Primaria generala sa cheltuie cat castiga, si nu mai mult, anunta Agerpres.

Cele mai odioase mituri si adevaruri despre Nicolae Ceausescu. Crimele de la Casa Poporului

Ce facea un om normal pe vremea lui Ceausescu daca n-avea televizor sa se uite la coronavirus? Pai ce sa faca? Schimba retete sau il barfea pe cel mai iubit dintre conducatori. Chiuveta cu baterii din aur Subiecte erau garla de la faptul ca se spunea ca nu purta niciodata un costum de doua .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )