Libnet.ro
UNICEF

08:15

Mesaje sfasietoare pentru Alexandra, fata ce ar fi fost rapita si ucisa la Caracal. Ce a aparut pe pagina ei de Facebook

Antena3 Antena3,
Mesaje sfasietoare pentru Alexandra, fata ce ar fi fost rapita si ucisa la Caracal. Ce a aparut pe pagina ei de Facebook

Alexandra, fetita care a disparut miercuri a sunat la 112 chiar din curtea ucigasului. A spus ca a fost rapita si ca are nevoie de ajutor. S-au cerut date de la STS, care a identificat aria in care s-ar fi. continuă pe Antena3

Mesaje sfasietoare pentru Alexandra, fata rapita si ucisa la Caracal. Ce a aparut pe pagina ei de Facebook

Alexandra, fetita care a disparut miercuri a sunat la 112 chiar din curtea ucigasului. A spus ca a fost rapita si ca are nevoie de ajutor. S-au cerut date de la STS, care a identificat aria in care s-ar fi.

Patriarhia ii indeamna pe toti preotii si credinciosii sa o pomeneasca in rugaciuni pe Alexandra, fata disparuta din Olt, pe parintii si rudele acesteia

Patriarhia Romana ii indeamna pe toti preotii si credinciosii sa o pomeneasca in rugaciuni pe Alexandra, fata disparuta din Olt, despre care se presupune ca ar fi fost ucisa la Caracal, pe parintii si rudele acesteia.

VIDEO FOTO Mii de oameni la protestul Pentru Alexandra in Capitala. Manifestantii au marsaluit de la Guvern pana la sediul Ministerului de Interne - Jos Guvernul criminal!

Cateva mii de persoane au participat, sambata seara, in Capitala, la o manifestatie de protest fata de modul in are a fost gestionat cazul de la Caracal, intitulata Pentru Alexandra. impotriva unui stat nepasator!. Manifestantii s-au strans la inceput in Piata Victoriei, de unde au plecat intr-un mars pana la sediul Ministerului de Interne. in fata sediului MAI, cei aproximativ 3. 000 de protestatari au tinut un moment de reculegere pentru Alexandra si au scandat totodata impotriva Guvernului, cerand demisia.

Protest anuntat in Piata Victoriei, astazi, de la ora 19.00: Pentru Alexandra. impotriva unui stat nepasator!

Un protest fata de modul in are a fost gestionat cazul de la Caracal este anuntat pentru sambata, de la ora 19. 00, in Piata Victoriei. Manifestatia a fost anuntata pe Facebook, sub titlul Pentru Alexandra. impotriva unui stat nepasator!.

Protest in Bucuresti dupa crima din Caracal: Pentru Alexandra. impotriva unui stat nepasator!

Un protest este organizat sambata in Bucuresti, de la ora 19:00, pentru a atrage atentia asupra interventiei esuate a autoritatilor in cazul adolescentei ucise cu brutalitate in Caracal. Evenimentul e denumitPentru Alexandra. impotriva unui stat nepasator!. Update: Cateva mii de manifestanti au ajuns in fata Ministerului de Interne si striga Jos Guvernul hotilor!, Nu scapati!, .

Protest anuntat in aceasta seara in Piata Victoriei: Pentru Alexandra. impotriva unui stat nepasator!

Un protest este organizat sambata seara, in Piata Victoriei, de catre de patru organizatii civice, sub titlul Pentru Alexandra. impotriva unui stat nepasator! Protestul este programat sa inceapa la ora 19. 00 in fata Guvernului, iar la ora 20. 00 participantii vor pleca in mars spre Ministerul de Interne.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )