Libnet.ro
UNICEF

16:30

Mesajele Rusiei i Statelor Unite referitoare la alegerile legislative din Ucraina

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mesajele Rusiei i Statelor Unite referitoare la alegerile legislative din Ucraina

Departamentul american de Stat si administratia prezidentiala de la Kremlin si-au exprimat joi sustinerea pentru alegerile legislative din Ucraina care urmeaza sa aiba loc duminica. Americanii au cerut iesirea la vot a cetatenilor din tara este. continuă pe Wall-Street Ro

Mesajele Rusiei si Statelor Unite referitoare la alegerile legislative din Ucraina

Departamentul american de Stat si administratia prezidentiala de la Kremlin si-au exprimat joi sustinerea pentru alegerile legislative din Ucraina care urmeaza sa aiba loc duminica. Americanii au cerut iesirea la vot a cetatenilor din tara este Europeana, in timp ce Moscova a asigurat ca va recunoaste scrutinul.

Candidat la alegerile legislative din Ucraina, ranit intr-o tentativa de asasinare

Vladimir Borisenko, candidat la alegerile legislative care urmeaza sa se desfasoare pe 26 octombrie in Ucraina, a fost grav ranit, in cursul acestei nopti, in urma unei tentative de asasinare, a anuntat consilierul ministrului ucrainean de Interne, Anton Gherasenko, citat de agentia Ukrinform.

Candidat la alegerile legislative din Ucraina, ranit intr-o tentativa de asasinare

Vladimir Borisenko, candidat la alegerile legislative care urmeaza sa se desfasoare pe 26 octombrie in Ucraina, a fost grav ranit, in noaptea de luni spre marti, in urma unei tentative de asasinare, a anuntat.

Ucraina: Candidat la alegerile legislative, ranit intr-o tentativa de asasinare

Unul dintre candidatii la alegerile legislative din Ucraina din 26 octombrie, Vladimir Borisenko, a fost ranit grav in timpul unei tentative de asasinare care a avut loc in noaptea de luni spre marti.

UCRAINA: Doua eroine ale razboiului din estul tarii candideaza la alegerile legislative

Doua eroine ale razboiului din Ucraina, una umilita in public de separatistii prorusi pentru ca si-a asumat opiniile pro-Kiev, alta internata intr-un spital psihiatric din Rusia pentru ca a luptat impotriva lor, Irina Dovgan si Nadia Savcenko, au intrat in cursa pentru alegerile legislative.

Recep Tayyip Erdogan: Decizia Statelor Unite de a parasuta arme kurzilor care apara Kobane este proasta

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a calificat drept proasta decizia Statelor Unite de a parasuta arme si munitii combatantilor kurzi care apara orasul sirian kurd Kobane, asediat de jihadistii din.

UCRAINA: Partidele prooccidentale, in fruntea sondajelor pentru alegerile legislative

Presedintele prooccidental Petro Porosenko, ales in mai dupa indepartarea de la putere a regimului prorus, a convocat alegeri legislative anticipate pentru consolidarea puterii sale si reinnoirea Adunarii care include fosti aliati ai lui Viktor Ianukovici, acuzati ca sustin separatistii prorusi in est, unde conflictul armat a provocat peste 3. 700 de morti in sase luni.

UCRAINA: 2.321 de observatori straini vor monitoriza alegerile legislative de duminica

Comisia Electorala Centrala din Ucraina a inregistrat oficial peste 2. 300 de observatori straini care vor monitoriza desfasurarea alegerilor legislative de duminica. Printre tarile care vor avea observatori la scrutinul legislativ din se numara Polonia, Olanda, Ungaria, Lituania, Marea Britanie, Kazahstan si Turcia.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3178 seconds )