Libnet.ro
UNICEF

14:30

Mesajul bizar pe care Klaus Iohannis l-a transmis in timpul vizitei Papei Francisc

Antena3 Antena3,
Mesajul bizar pe care Klaus Iohannis l-a transmis in timpul vizitei Papei Francisc

Klaus Iohannis a transmis un mesaj bizar in timpul vizitei Papei Francisc in Romania. Presedintele s-a oprit in fata camerelor sia zis: Bine ati venit la noi! O zi importanta! Sper sa. continuă pe Antena3

Ce cadou i-a facut Klaus Iohannis, Suveranului Pontif

Cadoul pe care Klaus Iohannis l-a facut Papei Francisc este cu totul special si ii reprezinta pe toti romanii. Acesta este format din mai multe obiecte traditionale: 1. Covor/scoarta.

Gafa lui Klaus Iohannis, in timpul vizitei Papei Francisc la Palatul Cotroceni

Un mic incident a avut loc la Palatul Cotroceni, in timpul vizitei Papei Francisc in Bucuresti. Klaus Iohannis a ezitat pentru putina vreme sa dea mana cu sefa de Protocol de la Palatul Cotroceni. Delia Dinu.

Viorica Dancila i-a trimis lui Klaus Iohannis propunerile de numire a noilor ministri

Premierul Viorica Dancila a transmis, in aceasta dupa amiaza, presedintelui Klaus Iohannis, propunerile de numire a noilor ministri pentru portofoliile de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale Romaniei, ministru al Justitiei, ministru al Fondurilor Europene si ministru pentru Romanii de Pretutindeni.

Klaus Iohannis, despre coabitarea cu premierul Viorica Dancila. Anunt de ultima ora

Presedintele Klaus Iohannis sustine, joi, la Palatul Cotroceni o conferinta de presa, la ora 17:00. Seful statului isi prezinta punctele de vedere dupa intalnirea pe care a avut-o, in cursul zilei, cu premierul Viorica Dancila. DECLARATII Klaus Iohannis: Presedintele a sustinut, joi, ca este foarte bucuros ca sase milioane si jumatate de romani au raspuns [] .

Cadoul IMPRESIONANT pe care l-a primit Klaus Iohannis de la Suveranul Pontif (FOTO)

Papa Francisc si Klaus Iohannis au sustinut, vineri, declaratii comune la Palatul Cotroceni. Ulterior, cei doi au avut o intalnire tete-a-tete si au facut si un schimb de cadouri. Suveranul Pontif i-a.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE PROPUNERILE DE REMANIERE: Titus Corlatean nu va fi ministru la nimic

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, pentru saptamana viitoare, partidele parlamentare la consultari pentru a gasi cele mai bune solutii pentru implementarea rezultatelor referendumului pe justitie din 26 mai. Iohannis a declarat, cu prilejul unei conferinte de presa ce a avut loc, ieri, la Palatul Cotroceni: 6,5 milioane de romani au raspuns cu DA la fiecare intrebare. Acum suntem in momentul in care trebuie sa decidem cum sa punem in practica ce a decis poporul. Am decis sa chem partidele la consultari pe aceasta tema si ne vom intalni marti si miercuri.

KLAUS IOHANNIS: Titus Corlatean nu va fi ministru la nimic

ACTUALIZARE Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca a convocat partidele la consultari saptamana viitoare, pentru a decide cum se va pune in practica rezultatul de la referendumul din 26 mai. ---- Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca nu va accepta propunerea de numire a lui Titus Corlatean ca membru al Guvernului.

Unul dintre judecatorii care l-au condamnat pe Dragnea s-a pensionat. Klaus Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretele de eliberare din functie a mai multor magistrati, intre care se numara si judecatoarea Luciana Mera, membra in completul de cinci judecatori care l-a.

Klaus Iohannis cere demiterea imediata a unor ministri: cine sunt cei vizati

Presedintele Klaus Iohannis a avut o reactie extrem de dura la adresa Guvernului Dancila dupa organizarea extrem de slaba a alegerilor din diaspora. Presedintele Klaus Iohannis a cerut, miercuri, demisia imediata din functie a ministrul de Externe, Teodor Melescanu, dar si ministrului de Interne, Carmen Dan. Seful statului sustine ca Guvernul Dancila se face vinovat [] .

Papa Francisc, primit de Klaus Iohannis, la Bucuresti: Este o mare placere sa va avem pe pamant romanesc (VIDEO)

Papa Francisc a ajuns la Bucuresti putin dupa ora 11. 00 si a fost intampinat de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si de Prima Doamna, Carmen Iohannis. E o mare placere pentru noi sa va salutam.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )