Libnet.ro
UNICEF

20:45

Mesajul care i-a topit pe fani. Ce a anuntat acum Andreea Mantea, de ziua lui Cristi Mitrea

Playtech Playtech,
Mesajul care i-a topit pe fani. Ce a anuntat acum Andreea Mantea, de ziua lui Cristi Mitrea

Vedeta Kanal D s-a intors in Romania, dupa terminarea filmarilor la cel de-al doilea sezon din Puterea Dragostei, emisiune difuzata de Kanal D. Andreea Mantea si-a surprins, atat fanii, cat si fostul ei partener de viata. Mesajul care i-a topit pe fanii de pe instagram ai vedetei Andreea Mantea si Cristian Mitrea au format un . continuă pe Playtech

Cati bani castiga acum Andreea Esca in concediul medical. Suma este uriasa

De ce suma lunara se bucura Andreea Esca in concediu medical? Putini s-ar fi asteptat la asta. Iata suma fabuloasa de care se bucura cea mai cunoscuta stirista din Romania! Cati bani castiga Andreea Esca in concediu medical? Andreea Esca este emblema celui mai vechi si iubit post de televiziune. Aceasta a reusit ca peste .

Veste proasta pentru romanii care vor vacanta in Grecia. S-a anuntat acum

Din ce in ce mai multi romani au decis, in ultima perioada, sa plece in vacanta in Grecia, ignorand avertismentul medicilor din Romania. Autoritatile elene au facut, insa, anuntul. Iata ce se va intampla cu turismul! Grecii, ingrijorati pentru principala sursa de venit a tarii Desi au deschis granitele pentru turistii romani, grecii sunt ingrijorati .

Decizie de ultima ora in cazul Sorinei Sacarin. Ce au anuntat acum autoritatile romane

Decizia iCCJ in cazul Sorinei Sacarin: Sectia Speciala a incalcat dreptul la libera circulatie al fetei din Baia de Arama data spre adoptie in SUA. Decizie in cazul Sorinei Sacarin Dupa o decizie definitiva care aproba adoptarea Sorinei de cuplul de romani stabiliti in SUA, executorii judecatoresti, insotiti de un procuror din Craiova, au mers .

Donald Trump, desfiintat si de familie. Mesajul care l-a socat pe presedintele SUA

Donald Trump, atacat de catre nepoata sa. Mary Trump a publicat o carte ce provoaca un adevarat scandal in SUA. Intitulata Prea mult nu este destul. Cum familia mea a creat cel mai periculos om de pe planeta, asupra ei s-ar fi incercat blocarea de catre familia si presedintele SUA. Donald Trump, intre invidie, tradari .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )