Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIORICA DANCILA: Bugetarii vor avea inca doua zile libere in decembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Bugetarii vor avea inca doua zile libere in decembrie

Premierul Viorica Dancila a anuntat astazi ca angajatii din sectorul bugetar vor avea inca doua zile libere, in 24 si 31 decembrie, precizand ca si plata pensiilor se va face inainte de sarbatori. continuă pe Ziarul Bursa

Bugetarii vor avea nca doua zile libere de sarbatori: 24 si 31 decembrie

Bugetarii vor beneficia de inca doua zile libere de sarbatori, respectiv 24 si 31 decembrie. Masura va fi adoptata prin hotarare de guvern in sedinta de joi a Executivului, a anuntat premierul Viorica Dancila.

Bugetarii vor avea mai multe zile libere de sarbatori. Guvernul a luat decizia in mod OFICIAL. Cat timp vom sta acasa de sarbatori

Bugetarii vor avea mai multe zile libere de sarbatori, Executivul a aprobat joi o hotarare de guvern in acest sens, informeaza Digi24 .

Este oficial! Romanii au inca doua zile libere de Craciun si Revelion

Este oficial! Bugetarii vor avea parte de doua minivacante de sarbatori prelungite, dupa ce Guvernul a acordat inca doua zile libere. Citeste mai mult.

ZILE LIBERE CRACIUN 2018. Surpriza pentru romani. Au mai multe ZILE LIBERE de CRACIUN 2018

ZILE LIBERE CRACIUN 2018 Premierul Viorica Dancila a anuntat joi ca angajatii din sectorul bugetar vor avea inca doua zile libere, in 24 si 31 decembrie, precizand ca si plata pensiilor se va face inainte.

Bugetarii vor avea mai multe zile libere de sarbatori

Guvernul Dancila planuieste sa aprobe in sedinta de joi o hotarare prin care bugetarii sa se poata bucura de mai multe zile libere de sarbatori. Bugetarii oricum vor sta acasa pe 25 si 26 decembrie, 1.

MEGAVACANTA! Bugetarii vor avea mai multe zile LIBERE de sarbatori

Guvernul Dancila planuieste sa aprobe in sedinta de joi o hotarare prin care bugetarii sa se poata bucura de mai multe zile libere de sarbatori. Bugetarii oricum vor sta acasa pe 25 si 26 decembrie, 1.

Guvernul a decis: zilele de 24 si 31 decembrie vor fi libere. Bugetarii vor avea 5 zile libere de Craciun, si 5 de Revelion

Romanii vor avea mai multe zile libere in acest sfarsit de an. Asta pentru ca Executivul a decis ca in zilele de 24 si 31 decembrie sa acorde liber bugetarilor, astfel incat acestia sa se bucure de o minivacanta atat de Craciun cat si de Revelion. Atat 24 decembrie, cat si 31 decembrie pica lunea, drept urmare bugetarii vor putea lega sarbatorile de weekendul dinainte.

Viorica Dancila, PETRECERE DE TAINA la Vila Lac 1: PSD-ul serbeaza ANTICIPAT ziua premierului

Premierul Viorica Dancila isi serbeaza ziua de nastere in avans. Sefa Executivului si-a invitat colegii la o petrecere ce se va tine la Vila Lac 1, joi, cu trei zile inainte de a implini 55 de ani. Sefa.

Pensiile vor fi platite inainte de sarbatori. Anuntul facut de Viorica Dancila - VIDEO

Pensiile vor fi platite inainte de Sarbatori. Anuntul a fost facut de premierul Viorica Dancila, inainte de sedinta de guvern. Dancila spune ca a avut o discutie cu Ministrul Muncii in acest.

Viorica Dancila, despre Alianta Vestului: Nu se poate spune ca Guvernul nu sprijina primarii

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca este foarte bine daca orasele constituite in Alianta Vestului vor sa dezvolte proiecte in parteneriat, dar a respins ideea ca Guvernul nu sprijina.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )