Libnet.ro
UNICEF

23:45

Mesajul emotionant postat de Lucian Mandruta la decesul Cristinei Topescu: Nu-i mai invidiati pe oamenii celebri

Adevărul Adevărul,
Mesajul emotionant postat de Lucian Mandruta la decesul Cristinei Topescu: Nu-i mai invidiati pe oamenii celebri

Un mesaj emotionant a fost postat de jurnalistul Lucian Mandruta, la aflarea vestii cutremuratoare despre decesul Cristinei Topescu, prezentatoarea TV care a murit la 59 de ani. Lucian Mandruta este socat de disparitia Cristinei Topescu, jurnalista care a murit singura, desi o cunoastea o lume intreaga. continuă pe Adevărul

Ministrul Sanatatii, despre decesul Cristinei Topescu: Suntem consternati de aceasta veste

Colectivul Ministerului Sanatatii regreta disparitia prematura a jurnalistei Cristina Topescu, care de putin timp se alaturase echipei de comunicare, se arata intr-un comunicat remis luni de reprezentantii institutiei.

Mesajul lui Stefan Banica dupa moartea Cristinei Topescu, iubita lui din tinerete: Am trait una dintre cele mai intense si frumoase perioade din viata mea

Cantaretul si actorul Stefan Banica 52 de ani) a scris un mesaj de adio emotionant pentru Cristina Topescu, prima iubita a artistului, care a fost gasita moarta pe 12 ianuarie, la varsta de 59 de ani.

Stefan Banica Jr, mesaj emotionant despre disparitia Cristinei Topescu: Vei avea intotdeauna un loc special in sufletul meu

Stefan Banica Jr a transmis un mesaj emotionant despre disparitia Cristinei Topescu. Cei doi au avut o relatie la inceputul anilor 90.

Andreea Esca, mesaj emotionant dupa moartea Cristinei Topescu: Eu sunt socata, muta

Andreea Escaisi exprima tristetea si revolta fata de moartea Cristinei Topescu.

Mesaje coplesitoare dupa moartea Cristinei Topescu. Apropiatii ei sunt inca in stare de soc - VIDEO

Apropiatii Cristinei Topescu sunt inca in stare de soc. Medicul Monica Pop spune ca nu a simtit ca ceva este in neregula, pentru ca s-a mai intamplat ca jurnalista sa nu raspunda la telefon. Horatiu Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sanatatii, unde Cristina Topescu era consilier, a transmis un mesaj emotionant. Extrem de afectat de disparitia prematura a Cristinei Topescu a fost si europarlamentarul Rares Bogdan care a vorbit despre bunatatea pe care ea o genera.

EXCLUSIV Motivul pentru care Cristinei Topescu i se fac acum teste ADN. Cum au gasit-o, de fapt, politistii

In cazul mortii Cristinei Topescu a fost deschis si un dosar pentru moarte suspecta, fiind o procedura in astfel de situatii. De asemenea, in dimineata de luni, la o zi dupa ce i-a fost confirmat decesul, s-a aflat ca vor fi facute si teste ADN. Motivul pentru care Cristinei Topescu i se fac acum teste .

EXCLUSIV Cine va ridica trupul neinsufletit al Cristinei Topescu de la INML. De ce nu tinuse legatura cu familia ei

Cristina Topescu a decedat cu mai bine de doua saptamani in urma, trupul neinsufletit al acesteia fiind preluat de catre autoritati. Duminica seara, in urma unui apel la 112 din partea unei vecine, politistii s-au sesizat. Au intrat in casa fostei prezentatoare TV si au confirmat decesul sau. Specialistii de la Institutul National de Medicina .

Care a fost ultima dorinta a Cristinei Topescu. Rares Bogdan a dezvaluit tot, cu lacrimi in ochi

Trupul neinsufletit al Cristinei Topescu a fost gasit de catre oamenii legii pe 12 ianuarie 2020. Jurnalista nu mai fusese vazuta de aproximativ trei saptamani, dupa cum a confirmat si vecina care a alertat autoritatile. Decesul acesteia a fost unul socant pentru multe vedete si personalitati TV de la noi. Rares Bogdan a reactionat, la .

Mihai Gadea, mesaj dupa moartea Cristinei Topescu: Era un om foarte bun, foarte generos

Mihai Gadea a transmis un mesaj emotionant dupa moartea Cristinei Topescu.

Noi detalii in cazul mortii Cristinei Topescu. Medici de la ambulanta: Era de nerecunoscut!

Noi detalii ies la iveala in cazul mortii Cristinei Topescu. Decesul a fost constatat duminica seara, de un echipaj de la ambulanta. Pentru medicii care au intervenit, fosta realizatoare tv era insa greu de recunoscut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )