Libnet.ro
UNICEF

12:45

EXCLUSIV Motivul pentru care Cristinei Topescu i se fac acum teste ADN. Cum au gasit-o, de fapt, politistii

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Motivul pentru care Cristinei Topescu i se fac acum teste ADN. Cum au gasit-o, de fapt, politistii

In cazul mortii Cristinei Topescu a fost deschis si un dosar pentru moarte suspecta, fiind o procedura in astfel de situatii. De asemenea, in dimineata de luni, la o zi dupa ce i-a fost confirmat decesul, s-a aflat ca vor fi facute si teste ADN. Motivul pentru care Cristinei Topescu i se fac acum teste . continuă pe Playtech

Motivul pentru care Carmen de la Salciua s-a impacat cu fostul sot. Ce spune despre Culita Sterp

Cantareata Carmen de Salciua s-a impacat recent cu fostul ei sot, Culita Sterp. Cuplul are o deja o istorie zbuciumata. Carmen de Salciua, despre reimpacarea cu fostul sot Culita Sterp s-a reimpacat recent cu Carmen de Salciua si se bucura acum de momente de liniste. Cei doi care au uimit lumea showbiz-ului cu reimpacarea loc, .

Basescu, despre anticipate: E greu de inteles motivul pentru care fortezi instabilitate

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca nu intelege motivul pentru care s-ar declansa alegeri.

Lufthansa a intors din drum un avion care zbura spre Iran. Motivul pentru care pilotul a luat aceasta decizie

O aeronava Lufthansa care zbura pe ruta Frankfurt Teheran s-a intors din drum, joi, dupa doar o ora de zbor. Reprezentantii companiei aeriene au anuntat ca masura a fost luata din precautie, pe fondul nesigurantei in spatiul aerian al aeroportului din capitala Iranului. Lufthansa a intors din drum un avion care zbura spre Iran .

Compania de Drumuri nu a raspuns la solicitarile de clarificari ale ofertantilor - motivul pentru care numeroase licitatii pentru autostrazi zac blocate sau suspendate

Un lot din autostrada Sibiu - Pitesti, doua tronsoane din Autostrada Transilvania, tunelurile de pe Lugoj - Deva, doua loturi din drumul expres Craiova - Pitesti, Drumul expres Braila - Galati, autostrada de centura Nord Bucuresti A0), dublarea Centurii Capitalei intre DN2 si A2 - toate sunt licitatii care sunt blocate sau suspendate pentru ca reprezentantii Companiei de Autostrazi nu ar fi raspuns la solicitarile de clarificari depuse de catre potentialii ofertanti. Unele dintre licitatii au adunat intarzieri uriase - proceduri de achizitie lansate inca din 2017 si care nici pana acum, practic, nu au fost atribuite.

Digi 24: Motivul pentru care erau atat de multi canadieni in avionul ucrainean prabusit in Iran. Cine erau victimele

Pasagerii avionului ucrainean prabusit in Iran erau predominant cetateni iranieni si canadieni. in total, sapte tari isi plang mortii. Mai mult de atat, multi dintre cei care au pierit sperau sa construiasca un viitor mai bun pentru toata lumea, ei fiind oameni de stiinta, studenti, profesori si medici.

Secretele Cristinei Topescu: A fost prima iubita a lui Stefan Banica Jr si a facut inchisoare. Iata motivul

Cristina Topescu a murit! Trupul neinsufletit a fost gasit duminica seara in locuinta ei. Vestea mortii a fost data de o vecina care a sunat la 112, deoarece nu a mai vazut-o pe vedeta TV inca din data de 19 decembrie. Politistii au gasit-o in pat, in pijama, pe prezentatoarea tv in varsta de 59 .

EXCLUSIV Cine va ridica trupul neinsufletit al Cristinei Topescu de la INML. De ce nu tinuse legatura cu familia ei

Cristina Topescu a decedat cu mai bine de doua saptamani in urma, trupul neinsufletit al acesteia fiind preluat de catre autoritati. Duminica seara, in urma unui apel la 112 din partea unei vecine, politistii s-au sesizat. Au intrat in casa fostei prezentatoare TV si au confirmat decesul sau. Specialistii de la Institutul National de Medicina .

Ce au descoperit medicii in stomacul Cristinei Topescu. Detaliul care poate rasturna ancheta in cazul mortii ei

Disparitia brusca a Cristinei Topescu a socat in jur, chiar daca ultimii ochi care au vazut-o in viata au fost cei ai cainilor ei. A murit parasita si gasita pe 12 ianuarie fara suflare. Medicii legisti i-au ridicat trupul, drept urmare au aparut noi detalii despre ziua si motivul decesului jurnalistei. Ce au descoperit medicii .

Mesaj pe pagina oficiala a Cristinei Topescu, din partea unei prietene: Am sunat la 112. Nu credeti prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis. Aveti decenta

Presupusul administrator al paginii oficiale de Facebook a jurnalistei Cristina Topescu, Diana Maria, a publicat un mesaj in care face apel la decenta si transmite publicului sa nu creada prostiile de la tv, precizand ca jurnalista nu s-a sinucis si va oferi mai multe detalii in curand. Femeia mai spune ca era prietena cu Cristina Topescu si ca aceasta obisnuia de multe ori sa nu raspunda la telefon cu saptamanile, insa acum a intrat in panica si a sunat la 112, in cele din urma. A murit jurnalista Cristina TopescuMai multi caini au fost gasiti in casa Cristinei Topescu. Doi dintre ei erau mortiVela, dupa moartea Cristinei Topescu: E devreme pentru variante-sinucidere, infarct, comotie cerebralaReactii la moartea Cristinei Topescu: Si-a iubit meseria.

Ingrid Mocanu a rabufnit dupa moartea Cristinei Topescu: Acum suntem dezbinati, ne uram mai mult decat oricand si ii izolam pe toti ceilalti

Ingrid Mocanu a rabufnit dupa moartea Cristinei Topescu! Era consiliera ministrului sanatatii, dezvaluire avocata, care puncteaza ca pe 30 si 31 s-a lucrat, s-a dat pontaj, s-au facut apoi state de plata. Luna asta deja s-a luat salariul. O fi fost platita pentru zilele alea? Ca la Dragnia asa era fapta: niste dudui luau bani si nu se duceau la serviciu. La actualul ministru al sanatatii nu se pune?, intreaba retoric avocata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )