Libnet.ro
UNICEF

13:00

Mesajul ferm al lui Klaus Iohannis pentru ministrul Afacerilor Interne

Antena3 Antena3,
Mesajul ferm al lui Klaus Iohannis pentru ministrul Afacerilor Interne

Presedintele Klaus Iohannis i-a solicitat, marti, ministrului Afacerilor Interne, Petre Toba, sa impuna legea, in contextul in care Toba a preluat conducerea ministerului in Cabinetul Dacian Ciolos, scrie. continuă pe Antena3

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis, dupa investirea noului Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a salutat, marti dupa-amiaza, pe Facebook, investirea Guvernului Ciolos si a precizat ca un Guvern tehnocrat este cea mai buna solutie pentru Romania.

Presedintele Klaus Iohannis, avertisment pentru partidele politice

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti seara, dupa depunerea juramantului de noul Guvern, ca partidele politice au la dispozitie un an pentru a remedia criza de incredere a cetateanului si pentru a se reconecta la alegatori.

Ora 21.00. Klaus Iohannis, interviu pentru TVR la un an de la castigarea alegerilor

La un an de la castigarea alegerilor prezidentiale, Klaus Iohannis a acordat un interviu pentru TVR, in care va vorbi despre ce s-a schimbat in Romania de cand a ajuns la Palatul Cotroceni si ce asteptari are de la Guvernul Ciolos.

Klaus Iohannis: Atacurile barbare din Paris trebuie sa fie un semnal pentru intreaga comunitate internationala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri noaptea, pe pagina de Facebook, ca atacurile barbare din Paris trebuie sa fie un apel pentru mediul international, in lupta anti-terorism, .

Cum a comentat Klaus Iohannis retragerea lui Andrei Baciu de la Sanatate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca retragerea nominalizarii lui Andrei Baciu la Ministerul Sanatatii nu afecteaza imaginea Guvernului. Seful statului a explicat ca Dacian Ciolos lucra sub presiunea timpului pentru a forma o echipa de la zero.

Presedintele Klaus Iohannis, scrisoare catre Hollande: Atentatele sunt acte de lasitate demne de dispret

Presedintele Klaus Iohannis i-a trimis o scrisoare omologului sau francez, Francois Hollande, pentru a-si exprima regretul profund fata de atentatul terorist de vineri seara care a avut loc la Paris, relateaza Mediafax. Seful statului a catalogat atentatele drept acte de lasitate demne de dispret.

Klaus Iohannis:Nu am avut obiectii in propunerile prim-ministrului desemnat, dar am colaborat

La un an de la castigarea alegerilor prezidentiale, Klaus Iohannis a acordat un interviu pentru TVR, in care a vorbit despre ce s-a schimbat in Romania de cand a ajuns la Palatul Cotroceni si ce asteptari are de la Guvernul Ciolos.

Klaus Iohannis, mesaj pe Facebook la un an de cand a fost ales presedinte

Presedintele Klaus Iohannis a scris, luni, pe Facebook, la un an de cand a fost ales ca presedinte ca a fost un an cu multe provocari si incercari. De asemenea, presdintele le-a multumit cetatenilor pentru sustinerea lor.

Dacian Ciolos a preluat mandatul de premier / Klaus Iohannis: Nu voi incerca niciodata sa spun guvernului ce sa faca sau cum sa faca, aveti toata libertatea

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis marti seara lui Dacian Ciolos, in cadrul ceremoniei de preluare a mandatului de premier care a avut loc la Palatul Victoria, ca nu va spune niciodata Guvernului ce sa faca sau sa-i impuna cum sa faca, dar noul Cabinet va gasi in el un partener.

Klaus Iohannis a promulgat legea care interzice desfasurarea de activitati comerciale in cladirile cu risc seismic

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, legea care interzice desfasurarea de activitati in spatiile comerciale precum magazine, sali de spectacole si structuri turistice, in cladirile cu risc seismic ridicat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2198 seconds )