Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesajul lui Arafat pentru cei care zic ca situatia nu reflecta realitatea: Daca aveam cazuri mult mai multe, trebuia sa avem un numar de decese mai mare

Adevărul Adevărul,
Mesajul lui Arafat pentru cei care zic ca situatia nu reflecta realitatea: Daca aveam cazuri mult mai multe, trebuia sa avem un numar de decese mai mare

Seful Departamentului pentru situatii de Urgenta, Raed Arafat, a anuntat, vineri seara, ca va creste in continuare capacitatea de testare in Romania si om ajunge la 8. 000 de teste pe zi. Arafat a respins ideea ca situatia pacientilor cnfirmati nu reflecta realitatea, precizand ca, daca am fi avut mai multe cazuri, ar fi trebuit sa creasca numarul deceselor si al pacientilor internati in sectiile de Terapie Intensiva. continuă pe Adevărul

Ministrul de Interne: Cei care au crezut ca vor veni acasa de Pasti si vor sta in carantina la domiciliu au inteles eronat. Intra in carantina institutionalizata, mai avem locuri libere

Romanii care se intorc in tara de Paste vor intra in carantina institutionalizata, ci nu la domiciliu, iar in acest moment sunt disponibile peste 13. 250 de locuri de carantina, a spus joi seara ministrul de Interne Marcel Vela. El a sustinut ca cei care au crezut ca vor veni acasa de Pasti si vor sta in carantina la domiciliu au inteles eronat si ca intrarea in carantina la domiciliu va fi valabila doar in ultima faza a epidemiei.

Business report: Cat costa sa stai departe de vecini. Ordonanta Militara 8: Pentru producatorii rusi, muma, pentru cei romani, ciuma. Avem o sansa istorica sa crestem dupa 30 de ani de dezechilibre. 50.000 de daune din RCA neplatite la finalul lui 2019.

Ordonanta Militara 8: Pentru producatorii de cereale rusi, muma, pentru cei romani, ciuma. * Romania are o sansa istorica sa creasca dupa 30 de ani de dezechilibre. * Aproape 50. 000 de daune din RCA erau neplatite la finalul lui 2019. in 5. 000 de dosare, firma de asigurare nu a motivat refuzul sau intarzierea * Scenariul de criza din primarii: reducerea veniturilor de la buget cu 20-25%, pe o perioada de cel putin trei luni. * Izolarea la casa in Bucuresti sau in cartierele de vile: cat te costa sa stai departe de vecini.

Ce face Simona Gherghe de Paste. Mesaj pentru romanii care vor sa iasa din casa de Sarbatori

Simona Gherghe este izolata de o luna la domiciliu, alaturi de sot, cei doi copii ai lor si una dintre bunici. Desi proiectele nu mai curg si pana si mersul la supermerket implica unele rigori, dat fiind contextul pandemiei, vedeta Antenei 1 traieste din plin viata de mamica. De altfel, zilele cu multa veselie abia .

Pandemia, subiect de razboi: Cei care joaca poker cu sanatatea romanilor sunt niste criminali

In plina criza economica si lupta acerba cu pandemia, oficialii din PSD, ALDE si nu numai, s-au decis sa intre in conflict cu Guvernul Orban. Situatia economica a romanilor este una.

Horoscop. Mesajul Fecioarei Maria pentru 17 aprilie. Gemenii se adapteaza la noi situatii, Leii se vindeca emotional

Horoscop. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de VINERI 17 APRILIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

Horoscop. Mesajul Fecioarei Maria pentru 16 aprilie. Berbecii trebuie sa fie vigilenti, Racii apeleaza la compasiune

Horoscop. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de JOI 16 APRILIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

Horoscop. Mesajul Fecioarei Maria pentru 15 aprilie. Leii trebuie sa scape de frica, Scorpionii sunt creativi

Horoscop. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MIERCURI 15 APRILIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

Horoscop. Mesajul Fecioarei Maria pentru 14 aprilie. Gemenii primesc binecuvantarea divina, Sagetatorii se simt recunoscatori

Horoscop. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MARTI 14 APRILIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

Avertisment pentru cei cu masini pe benzina si motorina mai vechi de 7 ani. La ce sa fie atenti acum in primul rand

O masina mai veche vine la pachet si cu diverse probleme. Cel mai bine e sa le rezolvi la timpul lor si sa nu te lase in drum. Asa ca am facut o lista cu lucrurile la care sa fii.

CITU DUPA DEBLOCAREA PLATFORMEI: Probabil cei care arunca cu noroi in Guvern au aruncat site-ul IMM Invest

Platforma IMM Invest pentur inscrierea in progrmul de credite garantate de stat pentru IMM s-a blocat la putin timp de la anuntarea programului, ministrul Finantelor Florin Citu afirmand ca probabil aceleasi personaje care arunca cu noroi in tot ceea ce face guvernul au atacat site-ul IMM INVEST si avertizand ca va afla cine este in spatele acestui atac.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )