Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avertisment pentru cei cu masini pe benzina si motorina mai vechi de 7 ani. La ce sa fie atenti acum in primul rand

Playtech Playtech,
Avertisment pentru cei cu masini pe benzina si motorina mai vechi de 7 ani. La ce sa fie atenti acum in primul rand

O masina mai veche vine la pachet si cu diverse probleme. Cel mai bine e sa le rezolvi la timpul lor si sa nu te lase in drum. Asa ca am facut o lista cu lucrurile la care sa fii. continuă pe Playtech

Avertisment pentru toti soferii: benzina si motorina, in pericol. Ce se poate intampla la pompa

Benzina si motorina s-au ieftinit puternic in ultima perioada, din cauza prabusirii pretului petrolului la nivel mondial. Numai ca Romania s-ar putea confrunta cu o penurie de combustibili.

Business report: Cat costa sa stai departe de vecini. Ordonanta Militara 8: Pentru producatorii rusi, muma, pentru cei romani, ciuma. Avem o sansa istorica sa crestem dupa 30 de ani de dezechilibre. 50.000 de daune din RCA neplatite la finalul lui 2019.

Ordonanta Militara 8: Pentru producatorii de cereale rusi, muma, pentru cei romani, ciuma. * Romania are o sansa istorica sa creasca dupa 30 de ani de dezechilibre. * Aproape 50. 000 de daune din RCA erau neplatite la finalul lui 2019. in 5. 000 de dosare, firma de asigurare nu a motivat refuzul sau intarzierea * Scenariul de criza din primarii: reducerea veniturilor de la buget cu 20-25%, pe o perioada de cel putin trei luni. * Izolarea la casa in Bucuresti sau in cartierele de vile: cat te costa sa stai departe de vecini.

Cele mai mici preturi din Romania: benzina, motorina si produse de la Auchan, Kaufland si alte magazine

Monitorul Preturilor a venit ca o solutie pentru clienti sa vada unde-s cele mai ieftine produse. Poti alege zona, orasul, dar si benzinarii. Acum, Consiliul Concurentei anunta cateva.

Un medic cunoscut de peste Ocean, avertisment pentru romani. Ce se intampla cand porti masca

Medicul Ion Alexie, specialist in boli infectioase intr-un spital din Nevada, SUA, a explicat, vineri, la Antena 3, care sunt cele mai importante reguli pe care trebuie sa le respectam pentru a preveni infectarea cu COVID-19.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )