Libnet.ro
UNICEF

21:45

Mesajul lui Cristian Tudor Popescu pentru Simona Halep: Sper ca la noapte Pantera Neagra sa simta...

Adevărul Adevărul,
Mesajul lui Cristian Tudor Popescu pentru Simona Halep: Sper ca la noapte Pantera Neagra sa simta...

Cristian Tudor Popescu a transmis un mesaj de incurajare pentru Simona Halep care ova intalni la noapte pe Serena Williams in finala turneului de la Cincinnati. continuă pe Adevărul

Cristian Tudor Popescu: Sper ca la noapte, Pantera Neagra sa simta ca le are in fata pe Halep si Sharapova, Tine mingea! si Loveste prima!, la un loc

O astept pe Simona Maria Halep!, scrie pe pagina sa de Facebook, Cristian Tudor Popescu. Simona Halep este din nou nr. 2 mondial, luandu-i locul Mariei Sharapova in coasta Serenei Williams. Sper ca la noapte, Pantera Neagra sa simta ca le are in fata pe Halep si Sharapova, Tine mingea! si Loveste prima!, la un loc. Si Simona sa nu uite nicio clipa ca n-are ce pierde, are doar ce castiga, este mesajul jurnalistului pentru jucatoarea romanca.

Mesajul lui Lucian Bute pentru Simona Halep, la cateva ore inainte de finala cu Williams

Pugilistul Lucian Bute si-a manifestat, duminica, printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, sustinerea fata de jucatoarea de tenis Simona Halep, inaintea finalei turneului de la Cincinnati, in care.

VICTORIE pentru Simona Halep, la Cincinnati. Romanca s-a CALIFICAT in sferturile de finala

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, vineri, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-2, pe sportiva germana Andrea Petkovic, locul 17 WTA si cap de serie numarul 15. Astfel, sportiva romanca s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Cincinnati .

Cristian Tudor Popescu, cuvinte memorabile despre Simona Halep

De la meci la meci, jocul Simonei a crescut. in aceasta editie a US Open Series, Simona a aratat ceva nou. Daca pana acum poseda un joc de aparare foarte bun, un raliu solid de pe fundul terenului, cu care isi.

SIMONA HALEP-JELENA JANKOVIC LIVE. LOVITURA CRUNTA pentru SIMONA HALEP cu cateva ore inainte de meciul cu Jelena Jankovic!

Presa americana nu-i da nicio sansa Simonei Halep inaintea semifinalei cu Jelena Jankovici din cadrul turneului de la Cincinnati, scrie ziare. com. Jurnalistii americani de la portalul.

SIMONA HALEP-SERENA WILLIAMS LIVE Lovitura dura pentru Halep inaintea meciului cu Williams. Site-urile de tenis nu-i dau nicio sansa

SIMONA HALEP-SERENA WILLIAMS LIVE Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, numarul 1 mondial, a declarat ca adversara sa din finala de la Cincinnati, Simona Halep, joaca foarte bine, a ajuns in ultimul act.

SIMONA HALEP-SERENA WILLIAMS LIVE. Dezvaluiri despre colaborarea lui Halep cu antrenorul ei

Simona Halep are cuvinte mari despre noul ei antrenor, Darren Cahill. Australianul a fost cel care a stat in spatele unor mari victorii ale americanului Andre Agassi, iar acum o.

Simona Halep-Serena Williams LIVE. Verdict crunt pentru Simona dat o romanca

Simona Halep-Serena Williams LIVE Eu cred ca totul depinde de Serena. Simona trebuie sa fie puternica si sa nu greseasca. Depinde cum incepe Serena meciul, daca e in forma, e de nebatut. Te demoralizeaza cand are.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova 7-6 (7-3); 6-2 Simona, joc de mare clasa in setul secund/ Semifinala cu Jankovic

Simona Halep a castigat clar disputa cu Anastasia Pavlyuchenkova Rusia, locul 34 in clasamentul WTA), scor 7-6 7-3); 6-2, si se califica in semifinalele turneului Premier 5 de la Cincinnatii unde o va intalni pe Jelena Jankovic. Vizibil obosita dupa cele doua meciuri anterioare cu Mladenovic si Petkovic, Simona a inceput greu primul set, deplasarea in teren si serviciul fiind punctele slabe. Halep si-a ridicat insa nivelul jocului, a castigat primul set in tie-break, iar in setul secund a etalat un tenis de mare clasa, fara speranta pentru Pavlyuchenkova.

Simona Halep-Serena Williams LIVE. Williams ia primul set, dupa un inceput bun al lui Halep

Simona Halep-Serena Williams 1-1. Halep a avut mai multe minge de break, dar americanca serveste demential. Halep isi castiga serviciul. Tribuna ii scandeaza numele3-6. Williams castiga.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )