Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesajul lui Lucian Bute pentru Simona Halep, la cateva ore inainte de finala cu Williams

Antena3 Antena3,
Mesajul lui Lucian Bute pentru Simona Halep, la cateva ore inainte de finala cu Williams

Pugilistul Lucian Bute si-a manifestat, duminica, printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, sustinerea fata de jucatoarea de tenis Simona Halep, inaintea finalei turneului de la Cincinnati, in care. continuă pe Antena3

VICTORIE pentru Simona Halep, la Cincinnati. Romanca s-a CALIFICAT in sferturile de finala

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, vineri, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-2, pe sportiva germana Andrea Petkovic, locul 17 WTA si cap de serie numarul 15. Astfel, sportiva romanca s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Cincinnati .

Mesajul lui Cristian Tudor Popescu pentru Simona Halep: Sper ca la noapte Pantera Neagra sa simta...

Cristian Tudor Popescu a transmis un mesaj de incurajare pentru Simona Halep care ova intalni la noapte pe Serena Williams in finala turneului de la Cincinnati.

SIMONA HALEP-JELENA JANKOVIC LIVE. LOVITURA CRUNTA pentru SIMONA HALEP cu cateva ore inainte de meciul cu Jelena Jankovic!

Presa americana nu-i da nicio sansa Simonei Halep inaintea semifinalei cu Jelena Jankovici din cadrul turneului de la Cincinnati, scrie ziare. com. Jurnalistii americani de la portalul.

Lucian Bute va fi in coltul Simonei Halep, in finala de la Cincinnati

Pugilistul Lucian Bute si-a transmis, duminica, pe pagina sa de Facebook, ca o sustine pe jucatoarea de tenis Simona Halep, in finala turneului de la Cincinnati, in care romanca o va intalni pe Serena Williams.

Lucian Bute, surprins de paparazzi. Unde si-a petrecut noaptea

Lucian Bute s-a intors miercuri, extrem de fericit, in Romania dupa o victorie clara impotriva italianului Andreea di Luisa. incantat ca s-a reintors in ring cu o victorie, iar acum poate incerca sa.

Simona Halep-Andrea Petkovic LIVE. Anuntul dureros facut de Simona

Simona Halep-Andrea Petkovic LIVE. Simona Halep, locul 3 WTA, a oferit cateva reactii inaintea meciului cu Andrea Petkovic, imediat dupa ce a invins-o pe Kristina Mladenovic in turul II, scrie dolce-sport. ro.

VIDEO Simona Halep la Cincinatti: punct minunat reusit impotriva rusoaicei Pavlyucenkova si un moment amuzant

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Cincinnati, oferind cateva faye spectacol in timpul partidei cu Anstasia Pavlyucenkova.

Simona Halep, lovitura zilei

Cei de la WTA au fost impresionati nu doar de victoria obtinuta de Simona Halep in duelul cu Kristina Mladenovici, ci si de cateva lovituri spectaculoasa. Una dintre acestea a fost aleasa drept cea mai.

SIMONA HALEP-SERENA WILLIAMS LIVE Lovitura dura pentru Halep inaintea meciului cu Williams. Site-urile de tenis nu-i dau nicio sansa

SIMONA HALEP-SERENA WILLIAMS LIVE Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, numarul 1 mondial, a declarat ca adversara sa din finala de la Cincinnati, Simona Halep, joaca foarte bine, a ajuns in ultimul act.

Simona Halep-Serena Williams LIVE. Verdict crunt pentru Simona dat o romanca

Simona Halep-Serena Williams LIVE Eu cred ca totul depinde de Serena. Simona trebuie sa fie puternica si sa nu greseasca. Depinde cum incepe Serena meciul, daca e in forma, e de nebatut. Te demoralizeaza cand are.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )