Libnet.ro
UNICEF

05:45

Mesajul lui Iohannis pentru PNL si USR: Vor guverna impreuna

Hotnews Hotnews,
 Mesajul lui Iohannis pentru PNL si USR: Vor guverna impreuna

PNL si USR vor guverna impreuna, este mesajul lui Klaus Iohannis pentru cele doua partide. Presedintele a sustinut, raspunzand unei intrebari legate de contrele dintre cele doua formatiuni, ca este vorba despre o sensibilitate tipica pentru campania electorala. continuă pe Hotnews

Iohannis: PNL si USR vor guverna impreuna. Ce spune despre atacurile reciproce

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat miercuri seara despre modul in care PNL si USR vor guverna impreuna daca liderii celor doua partide au inceput deja cu atacurile reciproce. Mesajul meu e simplu. Vor guverna impreuna, a explicat seful Statului, adaugand ca tensiunile din prezent sunt datorate campaniei electorale.

Iohannis, mesaj despre PNL si USR: Vor guverna impreuna

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri seara, un mesaj despre PNL si USR: Vor guverna imp.

Urmeaza negocieri dure pentru PNL: USR PLUS se va lasa greu

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit marti seara, la Vila Lac 1, cu liderii liberali in frunte c.

Klaus Iohannis: Mesajul meu e simplu - PNL si USR vor guverna impreuna. Nu accept PSD (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat, miercuri, faptul ca nu va accepta PSD la guvernare. De altfel, seful statului a adus mai multe critici social-democratilor, pe care ii considera vinovati de neajunsurile.

Marcel Ciolacu, dupa declaratia presedintelui Klaus Iohannis: Este o mare rusine ca un presedinte de tara coboara atat de jos incat isi asuma pe fata campania nesimtita pentru PNL

Marcel Ciolacua reactionat la mesajul transmis marti seara de presedintele Klaus Iohannis, care a criticat in termeni duri PSD. in replica, liderul social-democrat l-a acuzat pe seful statului ca este.

Surse: Ce le-a transmis Iohannis liderilor PNL in spatele usilor inchise

Chemarea conducerii liberale de catre Klaus Iohannis nu a fost intamplatoare. Convocarea a avut loc pentru le cere liderilor PNL sa mobilizeze la maximum electoratul, in conditiile in care liberalii pierd tot mai multe procente in sondaje, iar din spate se apropie USR-PLUS, ceea ce va face inevitabila cooptarea lor in noua guvernare, au precizat surse politice pentru Adevarul.

Parlamentarii USR vor demisiona marti

Parlamentarii USR isi vor da marti demisia din Parlament pentru a nu incasa pensii speciale, a anunt.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora pentru milioane de romani. Ce se va intampla in ziua alegerilor, pe 6 decembrie. Noi reguli pentru cei care vor vota

Ludovic Orban vine cu informatii calde referitoare la desfasurarea alegerilor din 6 decembrie. Pentru ca multi romani se tem sa mearga la vor in contextul pandemiei de COVID-19, premierul vine cu asigurari menite sa-i linisteasca pe cetateni cu privire la siguranta sanatatii publice in timpul alegerilor. Mesajul lui Ludovic Orban pentru persoanele afectate direct de .

Biroul permanent al Senatului a fost convocat din nou de Robert Cazanciuc: Avem respingerea cererii de reexaminare a lui Iohannis pentru a putea dubla alocatiile

Biroul permanent al Senatului a fost convocat din nou de Rober Cazanciuc, pentru a fi respinsa cererea de reexaminare a sefului statului Klaus Iohannis privind respingerea OUG care prevede majorarea etapizata a.

Marcel Ciolacu considera ca, daca oamenii dau in judecata Guvernul pentru dublarea alocatiilor, vor castiga

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca oamenii vor da in judecata Guvernul pentru ca nu a crescut alocatiile copiilor si vor castiga, iar Executivul va trebui sa puna in aplicare legea promulgata de presedinte, scrie News.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2302 seconds )