Libnet.ro
UNICEF

01:05

Biroul permanent al Senatului a fost convocat din nou de Robert Cazanciuc: Avem respingerea cererii de reexaminare a lui Iohannis pentru a putea dubla alocatiile

B1 B1,
Biroul permanent al Senatului a fost convocat din nou de Robert Cazanciuc: Avem respingerea cererii de reexaminare a lui Iohannis pentru a putea dubla alocatiile

Biroul permanent al Senatului a fost convocat din nou de Rober Cazanciuc, pentru a fi respinsa cererea de reexaminare a sefului statului Klaus Iohannis privind respingerea OUG care prevede majorarea etapizata a. continuă pe B1

ROBERT CAZANCIUC: Am convocat Biroul permanent al Senatului pentru astazi, la ora 13:00

Presedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, a anuntat ca a convocat Biroul permanent al acestui for legislativ pentru astazi, la ora 13:00, iar pe ordinea de zi se afla proiectul privind dublarea alocatiilor copiilor.

Dupa cativa ani si multiple prabusiri, Boeing 737 Max poate zbura din nou: ce s-a schimbat

In 2019, doua avioane Boeing 737 Max s-au prabusit cu pasageri din cauza unor defectiuni software. Acum, avioanele au fost autorizate sa zboare din nou. Pentru aproximativ un an si jumatate,.

Covid-19 la PRO TV, din nou. Cum se simte stirista trustului dupa ce a luat virusul

Dupa Andreea Esca si Neti Sandu, o alta prezentatoare de stiri de la postul de televiziune PRO TV s-a infectat cu noul coronavirus. Este vorba despre Andreea Marinescu, in varsta de 38 de ani. Covid-19 la PRO TV, din nou. Andreea Marinescu a luat virusul Astfel ca prezentatoarea Stirilor PRO TV de dimineata a declarat .

PREVIZIUNI PENTRU 2021: Pretul aurului va trece din nou de 2.000 de dolari uncia

Incertitudinile au alimentat plasamentele in metalul galben, anul acesta 2020 nu a fost deloc un an stabil, ci un an in care lumea a fost lovita de pandemia de Covid-19; pietele de actiuni - de scaderi puternice, in martie; piata petrolului - de razboiul ruso-saudit al preturilor si de lipsa cererii; UE - de saga in derulare privind Brexitul; SUA - de alegeri prezidentiale destul de agitate, iar odata cu cresterea incertitudinii politice si economice, aurul a devenit un refugiu cautat de multi investitori care au dorit sa-si reduca riscurile si sa isi diversifice portofoliile.

Poluarea scurteaza viata in Europa. Romania e din nou pe lista neagra

Poluarea aerului scurteaza viata a circa 400. 000 de locuitori din Europa, inclusiv a celor din Roman.

Prelatul care si-ar fi dorit sa devina Papa dar a fost demis din functii

Cardinalul Giovanni Angelo Becciu, originar din Insula Sardinia, are ambitii care tintesc Sfantul Scaun, dar capul Bisericii romano-catolice aflat acum in functie, Papa Francisc, l-a demis din cauza presupuselor afaceri ilegale despre care a raportat revista saptamanala LEspresso, scrie Frankfurter Allgemeine Zeitung, preluata de agentia Rador. Cardinalul banuieste ca este vorba de un complot si reclama acest fapt. Prin urmare, Giovanni Angelo Becciu a dat in judecata saptamanalul italian LEspresso, cerand daune in valoare de zece milioane de euro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )